Tijdelijk grafdoek bij een begrafenis

Gesponsord bericht

Tijdelijk grafdoek bij een begrafenis. Het overlijden van een dierbare. Het liefst denken we er niet aan en praten we er niet over. Toch is het waardevol dit beladen onderwerp bespreekbaar te maken. Niet alleen om de uitvaart maar ook om de periode daarna een mooie invulling te geven.

Hoe kan een tijdelijk grafdoek hier aan bijdragen?

In de periode direct na de uitvaart wordt het graf vaak het meest bezocht. Een gedenkmonument is nog niet geplaatst: het is nog niet uitgezocht, de grond is nog niet voldoende ingeklonken of het monument is nog niet klaar. Het kan soms wel maanden en zelfs wel meer dan een jaar duren voor een gedenkmonument is geplaats. Het graf krijgt hierdoor een anonieme aanblik waardoor het bezoeken van het graf niet bijdraagt aan een goede en fijne rouwverwerking.

 

Tijdelijk grafdoek biedt hiervoor de mooie, tijdelijke oplossing: een weerbestendig doek voor op het graf. Deze tijdelijke en relatief goedkope oplossing maakt het graf persoonlijk, herkenbaar en vertrouwd.

 

Afbeeldingen – standaard en gepersonaliseerd

Zij hebben in hun collectie een aantal mooie afbeeldingen voor op een tijdelijk grafdoek. Dit varieert van een prachtige zonsondergang voor de natuurliefhebber, een lief huisdier voor de dierenvriend of een clublogo voor de echte supporter. Ze beschikken over een grote databank met zeer uiteenlopende afbeeldingen, maar je kan ook zelf ook een mooie foto aanleveren. Ook kan je ervoor kiezen de afbeelding te personaliseren met bijvoorbeeld de naam, geboorte- en sterfdatum, een memorabele quote van de overledene of een mooi gedicht. Zij zorgen ervoor dat het resultaat wordt zoals je dat in gedachten hebt.

 

Levering en plaatsen van het doek

Zodra je het eens bent met het laatste voorbeeld van het doek zoals deze volgens jou moet worden gaan zij deze in productie nemen. Je ontvangt het doek uiterlijk binnen 3 werkdagen in huis.

 

Het plaatsen is zeer eenvoudig en kan door één persoon worden gedaan. Het doek blijft netjes op zijn plek dankzij de meegeleverde grondpennen. De bedrukking is UV-bestendig waardoor het weer het doek niet zal aantasten. Daarnaast zitten er kleine gaatjes in het PVC-doek zodat regen niet op het doek zal blijven staan.

 

Wil je meer informatie over Tijdelijk grafdoek, bezoek dan onze bedrijvengids, je vind hier ook de contactgegevens.

Geplaatst in categorie: Artikelen

Geplaatst in tags: afscheid begraafplaats begrafenis condoleance Crematorium Dood Gedenkplaats Grafmonument grafsteen Herdenken kist nazorg overlijden Palliatieve zorg rouwcentrum rouwkaart rouwverwerking uitvaart-inside Uitvaart-Platform.nl uitvaartbegeleiding uitvaartbloemen uitvaartbranche uitvaartcatering Uitvaartdienst uitvaartfotografie Uitvaartinside uitvaartmuziek Uitvaartplatform Uitvaartverzekering Uitvaartwensen. urn