Wie is Carla Spreekt?

Gesponsord bericht

Wie is Carla Spreekt? Carla Brondijk is uitvaartspreker- ritueelbegeleider- levensverhaalschrijver en verteller. Naast levensverhalen schrijft ze ook gedichten op maat en kortgeleden heeft ze haar eerste kinderboek over afscheid uitgebracht; ‘De andere kant van de regenboog’. Een kinderboek over afscheid en iemand missen.

 

Mensen zijn belangrijk in haar leven en het mooiste vindt ze om iets voor een ander te kunnen betekenen. Een stukje troost kunnen zijn voor de nabestaanden. Samen een mooi afscheid realiseren, op een persoonlijke en unieke manier. Want ieder leven wat geleefd is, is uniek. Omdat ze geboren en getogen is op het platteland van Groningen, spreekt ze ook in het Groningse dialect. Haar nuchtere en warme persoonlijkheid spreekt veel mensen aan. Dit is ook te zien aan de mooie reacties, die ze ontvangt na een uitvaart.

Carla is ook te benaderen voor gesprekken tijdens de laatste levensfase. Ze heeft naast de opleiding voor ritueelbegeleider, ook de opleiding voor stervensbegeleiding en rouw- en verliesbegeleiding gevolgd. Om een klein stukje mee te lopen in de laatste fase van iemands leven, vindt ze het meeste bijzonder wat er is. Even praten, luisteren, of een hand vasthouden, dat wordt zo gewaardeerd.

 

Carla Spreekt. Maar ze luistert, schrijft en troost ook. Vanuit haar hart..

 

Wil je meer informatie over Carla Spreekt, bezoek dan onze bedrijvengids, je vind hier ook de contactgegevens.

Geplaatst in categorie: Artikelen Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid condoleance Crematorium Dood Gedenkplaats grafsteen Herdenken kist nazorg overlijden Palliatieve zorg rituelen rouwbegeleiding rouwcentrum rouwkaart rouwverwerking uitvaart-inside Uitvaart-Platform.nl uitvaartbegeleiding uitvaartbloemen uitvaartbranche uitvaartcatering uitvaartceremonie Uitvaartdienst uitvaartfotografie Uitvaartinside uitvaartmuziek Uitvaartplatform Uitvaartverzekering Uitvaartwensen. urn