Alieke van Bergen

0 reviews
Alieke van Bergen

Alieke van Bergen

Het verlies van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Met oprecht medeleven wens ik jou en je familie veel sterkte toe in deze moeilijke periode. Hoewel de dood onvermijdelijk verbonden is met het leven, maakt dit het verlies van een dierbare niet minder pijnlijk. De wereld lijkt even stil te staan en het is aan jou en je naasten om dit verlies in het leven te verweven. Daarbij kan een liefdevol afscheid, met een toespraak die recht doet aan je dierbare, troost en kracht bieden om verder te gaan.

Het verhaal 

Onvermijdelijk rijst de vraag wie het woord zal voeren, wie het verhaal zal schrijven om het bestaan van degene van wie je houdt te eren. Maar hoe geef je als familie of nabestaande woorden aan je verdriet en verlies? Als uitvaartschrijver en spreker kan ik je helpen met het beschrijven van familieherinneringen, gevoelens, gedachten en ervaringen, en deze omzetten in een levensverhaal, een In Memoriam tijdens de afscheidsplechtigheid. Misschien kan ik ook helpen bij het vormgeven van het verhaal, zodat je zelf kunt spreken. Of heb je een eigen bijdrage in de vorm van een gedicht, brief of iets anders persoonlijks dat je wilt verwerken in de ceremonie? Ook daarbij help ik graag. 

Tijdens het familiegesprek praten we over wat jullie voor elkaar hebben betekend, wat het leven samen waardevol heeft gemaakt, waar jullie samen veel plezier aan hebben beleefd, maar ook wat het meest gemist zal worden of welke pijn er wordt gevoeld door wat er niet is geweest. Een persoonlijk verhaal over leven en dood. Ik kan ook ondersteunen bij het bepalen van wat het belangrijkst is en wat beter weggelaten kan worden. Zelfs als de situatie complex is en er minder goed contact is tussen familieleden. Het gesprek kan indringend zijn, waarbij tranen mogen vloeien en een lach welkom is. Een afscheid met diepgang waar een familie met warme herinneringen aan kan terugdenken.

Mijn naam is Alieke van Bergen

  • Uitvaartschrijver & spreker
  • Begeleider rouwceremonies

Wilt u meer informatie? Bezoek dan gerust onze website of neem vrijblijvend contact met ons op.

Sfeer & Inspiratie

op-top.jpeg
Foto-2-Homepage-scaled.jpg
192327700_3934806463263380_3818640248041292328_n.jpg
271026234_4612728215471198_8659071897538619407_n.jpg

Reviews

Deel jouw ervaringen met Alieke van Bergen

Log in en schrijf een review
Inloggen

Beknopte informatie

Alieke van Bergen
Alieke van Bergen
0 reviews
Volg deze onderneming:

Delen

Contactpersoon

Alieke van Bergen

Alieke van Bergen

Neem contact op

Heb je een vraag, wil je een offerte aanvragen, een afspraak maken of gebruikmaken van onze diensten? Neem snel en eenvoudig contact met ons op via ons formulier.

Reviews

Deel jouw ervaringen met Alieke van Bergen

Log in en schrijf een review
Inloggen
Inspiratie

Relevante artikelen

Bekijk alle artikelen