Moments by Mo

0 reviews
Moments by Mo

Moments by Mo

Welkom by Moments by Mo

De dag van het afscheid is emotioneel, onwerkelijk, vreemd, oneerlijk maar ook mooi en indrukwekkend. 

Dit laatste moment samen met elkaar is intiem en persoonlijk maar vaak een dag die je niet bewust beleefd. De emoties hebben de overhand en de dag wordt in een roes beleefd. Deze dag staat in het teken van loslaten van diegene die je zo graag nog vast wilt houden. Een foto zegt vaak meer dan woorden. De emotie en liefde zijn gevangen in het moment. Momenten waar de liefde van afstraalt. 

Wanneer je er aan toe bent, beleef je de dag opnieuw, proeft de sfeer en de liefde die deze dag uitstraalde. Een uitvaartreportage is een tastbare herinnering waarin je vele details zult ontdekken die je op de dag zelf totaal ontgaan zijn.

Foto’s bieden troost op moeilijke momenten. Zo helpen ze kinderen die nog te jong waren om het bewust mee te maken of die met vragen zitten. Een puur en herkenbaar portret van de laatste momenten biedt troost bij het rouwproces 

Hoe ga ik te werk?

Nadat we contact hebben gelegd, zal ik een voorbespreking met je inplannen. We nemen dan samen je wensen door zodat er tijdens het fotograferen geen onduidelijkheden zijn. Tijdens het maken van een afscheidsreportage ben ik uiteraard discreet en met respect aanwezig. Soms zal ik dichtbij komen maar nooit storend en opvallend. Vaak krijg ik achteraf te horen "we merkten helemaal niet dat je er was". 

De mooiste foto’s worden zorgvuldig door mij geselecteerd en in een liefdevolle film verwerkt. Binnen een week na de uitvaart, krijg je een link naar de film. De totale reportage ontvang je binnen drie weken na de uitvaart in de vorm van een link naar een online gallery. De foto's die hierin staan kunnen in hoge resolutie gedownload worden. Uiteraard kan ik ook een prachtig naslagwerk in de vorm van een professioneel album voor je verzorgen. 

De mogelijkheden hiervoor bespreek ik graag met je. Mocht je nog vragen hebben of heb je specifieke wensen? Aarzel niet en neem contact met me op. Ik geef graag antwoord op al je vragen.   

Liefs Monique   

Wenst u extra informatie? Aarzel niet om onze website te bezoeken of vrijblijvend contact met mij op te nemen.

Sfeer & Inspiratie

Ilse-van-de-Kamp-afdrukjes-14-scaled.jpg
MF_Uitvaart-Truus-Froon_14122021_-149-van-242-scaled.jpg
MF_Uitvaart-Truus-Froon_14122021_-110-van-242-scaled.jpg
MF_Uitvaart-Truus-Froon_14122021_-70-van-242-scaled.jpg
Lia-Barten-115-scaled.jpg
IMG_2850-scaled.jpg
IMG_2836-scaled.jpg
IMG_2746-scaled.jpg
Ilse-van-de-Kamp-136-scaled.jpg
IMG_2308.jpeg
Annie-Makkinga-Sonnenberg_-3-van-10-scaled.jpg
MF_Uitvaart-Truus-Froon_14122021_-212-van-242-scaled.jpg
Screenshot-2023-02-09-at-11.28.13.png
IMG_2850.jpeg
IMG_2532.jpeg
IMG_2405.jpeg
IMG_2394.jpeg
IMG_2325.jpeg
IMG_2324.jpeg
IMG_2318.jpeg

Reviews

Deel jouw ervaringen met Moments by Mo

Log in en schrijf een review
Inloggen

Beknopte informatie

Moments by Mo
Moments by Mo
0 reviews
Volg deze onderneming:

Delen

Contactpersoon

Neem contact op

Heb je een vraag, wil je een offerte aanvragen, een afspraak maken of gebruikmaken van onze diensten? Neem snel en eenvoudig contact met ons op via ons formulier.

Reviews

Deel jouw ervaringen met Moments by Mo

Log in en schrijf een review
Inloggen