Balseming Nederland

Gesponsord bericht

Balseming Nederland – De passie van Veran Heijboer ligt al vele jaren bij het verzorgen van overledenen. Zij vindt het een eer om dit te mogen doen en zij doet haar werk dan ook met liefde, respect en uiterste zorg. Zo hoopt zij bij te dragen aan het nemen van een waardig afscheid. Veran is gespecialiseerd in airbrush make-up, reconstructie en balsemen. Zij vertelt u graag meer over haar werk.

Mijn is Veran Heijboer Ik ben een thanatopracteur maar noem mezelf een balsemer. Ik hou van simpel en de toegankelijkheid van het woord. Als je in de uitvaart werkt dan kan dat alleen als je liefde voor je medemens hebt.

Je moet jezelf kunnen verplaatsen in de ander, wetende dat je in een onwerkelijk en zeer verdrietig moment van een nabestaande stapt. Een moment die zij nooit zullen vergeten, een moment waarbij onvergetelijke herinneringen gemaakt worden waar jij deel van uitmaakt. Een moment wat nooit meer over gedaan kan worden.

Iedereen verdient het om op een fijne manier afscheid te nemen en daar draag je aan bij. Dat is best een grote verantwoordelijkheid. Ik ben van mening dat lichte balseming een goede keuze daarin kan zijn, de overledenen veranderen nagenoeg niet.

Ik werk al een aantal jaren als balsemer en dertien jaar als overledenenverzorger en gespecialiseerd in het opbaren en reconstrueren van overledenen. Op dit moment ben ik ook nog bezig met de opleiding voor obductie assistente. Na een lichte balseming houden wij het lichaam goed in de gaten en luisteren wij naar de wens en behoeften van de familie. Je werk zit er pas op op de dag van de uitvaart. De meeste lichte balsemingen doe ik bij de mensen thuis zodat de overledenen ook echt thuis kan blijven. Dit wordt vaak door de familie als erg prettig ervaren. Ik werk dag en nacht. Ik laat het aan de ondernemer en de familie over wat zij het prettigst vinden. Mijn doel is bij te dragen aan een fijne manier van verwerken en afscheid voor de nabestaanden.

Liefs Veran

 

Wilt u meer informatie over Balseming Nederland, bezoek dan onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid balseming lichte balseming overlijden thanatopraxie verlies