Begrafenisverzorging Corné Vader

Begrafenisverzorging Corné Vader. Een nette begrafenis voor een eerlijk tarief! Corné Vader verzorgt al ruim 20 jaar begrafenissen in geheel Zeeland. Wij werken vanuit de gedachte, om de begrafenis zo vorm te geven dat dit geheel overeenkomstig is naar uw wensen. Zodat u ook terug kunt zien op een begrafenis die aansloot op het leven van uw dierbare.

Wij verzorgen begrafenissen voor de volle kerkelijk breedte, maar ook indien u geen traditionele begrafenis wenst kunnen wij daar zorg voor dragen.

De laatste verzorging

Voor de laatste verzorging van uw dierbare maken wij gebruik van de diensten van een deskundig gediplomeerd overledenenverzorgster, u kunt en mag hier altijd bij helpen. Of als u dit als familie geheel zelf wilt doen kan dat ook natuurlijk. Wij zijn gespecialiseerd in thuis opbaringen, hetzij een bed opbaring of een kistopbaring.

Uitvaartspreekster en rouwvervoer

Wij werken nauw samen met een uitvaartspreekster die in hedendaagse bewoordingen het leven van uw dierbare kan schetsen tijdens de afscheidsbijeenkomst.

Verder beschikken wij ook over verschillende kleuren rouwauto’s: Zwart, Grijs, Wit, maar ook als u uw dierbare met de loopkoets naar de laatste rustplaats wilt brengen is dit mogelijk.

Steeds meer families kiezen er ook voor hun dierbare zelf te dragen naar de laatste rustplaats. Is dit niet het geval is dan zorgen wij dat het dragen op stijlvolle wijze gebeurt, hetzij door vrouwen of mannen.

Nazorg

Ook alle administratieve zorgen nadien, zoals het opzeggen van abonnementen, regelen bankzaken enz. kunnen wij uit handen nemen daar we aangesloten zijn bij het nabestaandenloket.

Grafonderhoud

En tot slot kunt u ook nog bij ons terecht voor grafonderhoud. Denk hierbij aan;

  • De gedenksteen schoonmaken;
  • De letters opnieuw inschilderen;
  • Het rechtzetten van verzakte gedenkstenen;
  • Onderhoud groenvoorziening.

 

Onze kracht ligt bij het feit dat u steeds met één contactpersoon te maken krijgt. Bij het regelen van de uitvaart, het uitvoeren van de begrafenis, maar ook de nazorg, waar bijvoorbeeld ook bij hoort, het helpen bij het opstellen van een dankbetuiging. En eventueel uitzoeken en bemiddelen bij de aankoop van een gedenkmonument.

 

Wilt u meer informatie over Begrafenisverzorging Corné Vader, bezoek onze bedrijvengids.

 

 

 

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid afscheidsbijeenkomst begrafenis condoleance crematie Crematorium Dood Gedenkplaats grafonderhoud grafsteen Herdenken kist nabestaanden nazorg overlijden Palliatieve zorg rouwcentrum rouwkaart rouwverwerking uitvaart-inside Uitvaart-Platform.nl uitvaartbegeleiding uitvaartbloemen uitvaartbranche uitvaartcatering Uitvaartdienst uitvaartfotografie Uitvaartinside uitvaartmuziek Uitvaartplatform Uitvaartverzekering Uitvaartwensen. urn verlies