De Witte Vlinder Uitvaartbegeleiding

Gesponsord bericht

De Witte Vlinder Uitvaartbegeleiding begeleidt families in de regio’s Alkmaar en Schagen die hun dierbare hebben verloren bij het regelen en verzorgen van een persoonlijk afscheid, een dierbare herinnering aan wat het oog niet meer ziet. 

“Vrijheid is ons grootste goed, in de manier waarop wij leven én in de manier waarop wij afscheid nemen van ons leven en van onze dierbaren. Ik wil graag dat u zich vrij voelt om aan te geven wat uw wensen zijn en weet, zolang het goed voelt, is niets vreemd en alles bespreekbaar.

De vlinder is hét symbool van transformatie, van de overgang van leven naar dood maar ook van een nieuw begin. Natuurlijk is een uitvaart verdrietig maar het is ook bedoeld als helend ritueel. Daarom is het voor mij belangrijk te weten wat u nodig heeft om op een goede manier afscheid te kunnen nemen zodat wij dit sámen kunnen verwerken in een persoonlijk afscheid.

Ik ben Bianca Bus, zelfstandig en onafhankelijk uitvaartbegeleider in de regio’s Groot Alkmaar en Schagen. Families die ik heb mogen begeleiden beschrijven mij als rustig, meelevend en vakkundig. U mag er dus op vertrouwen dat alles goed wordt geregeld zodat u in alle rust afscheid kunt nemen van uw dierbare.

Bent u op zoek naar een ervaren uitvaartbegeleider of wilt u eens vrijblijvend praten over de vele mogelijkheden voor uw eigen afscheid? Neem dan gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.”

Voor meer informatie en contactgegevens van De Witte Vlinder Uitvaartbegeleiding, bezoek onze bedrijvengids.

 

 

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis crematie nabestaanden overlijden uitvaart uitvaartbegeleider uitvaartceremonie