Dorp Uitvaart & Crematieservice

Dorp Uitvaart & Crematieservice. Sterven betekend het leven loslaten, achterlaten wat je lief is.. Joyce Dorp stelt zich graag aan u voor.

U herkent het vast wel als iemand zegt, “ik zal in de voetsporen van mijn ouders treden”.

Dit geldt nu ook voor mij, mijn vader was van beroep senior uitvaartverzorger. Ik heb hier van jongs af aan tot nu altijd fascinatie voor gehad, nu is het voor mij het juiste moment om daar iets mee te doen.

Mijn naam is Joyce Dorp, zelfstandig uitvaartondernemer.

Graag bied ik mijn hulp aan om samen een liefdevol, passend afscheid te organiseren. Ik wil dan ook de schakel zijn in belangrijke zaken en keuzes die geregeld en beslist moeten worden, zonder de emotionele, levensbeschouwelijke, religieuze en/of spirituele kant van afscheid, verlies en rouw te verliezen.

Begeleiden van een uitvaart is voor mij geen standaard aanpak, maar maatwerk. Ondanks er zaken zijn die veelal terugkeren en ik mij aan voorschriften moet houden, zal ik vooral de nabestaanden ondersteunen en begeleiden in een uitvaart. Afgestemd op de wens van de overledene en/of nabestaanden, dat is mijn kracht!

Dorp Uitvaart & Crematie service voert de diensten uit in samenwerking met gespecialiseerde uitvaartondernemers.

Als zelfstandige kan ik u volop aandacht, tijd en flexibiliteit bieden. Ik vind het een eer dat we samen deze bijzondere en mooie weg van afscheid nemen in mogen slaan.

Wat ik voor u kan betekenen overleg en vertel ik u graag, in een persoonlijk of telefonisch gesprek.

Voor meer informatie over Dorp Uitvaart & Crematieservice, bezoek onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: De Surinaamse Uitvaart Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis crematie multiculturele uitvaart overlijden rituelen Surinaamse Uitvaart uitvaartondernemer