La Dolce Barista – de prettige koffiemaker

La Dolce Barista – de prettige koffiemaker, prettig, dankzij de ludieke Piaggio koffiebarren en hun nostalgische Koffie-Eend die u overal verrast met koffiespecialiteiten, van beurs tot uitvaart. En de barista mét kwaliteitscertificaat máákt uw koffie. Hij kiest de beste bonen, maling en apparatuur en zet met de hand de lekkerste koffie. Proef passie en vakmanschap, ervaar de koffiebeleving op een uitvaartlocatie. Eigenaar Mathijs Vermeer deelt graag een mooie ervaring met u.

“We werden gebeld op vrijdag, met de vraag of we zaterdag tijd hadden om koffiecatering te verzorgen tijdens een uitvaart. De nabestaanden hadden lang getwijfeld of ze wel of niet een koffiemogelijkheid in zouden zetten. Enerzijds omdat er nog sprake is van corona maatregelen, anderzijds omdat er spanningen in de familie zijn.

Er is gekozen om een koffiebar in te zetten. Wij hebben de opdracht goed voorbereid en stonden ruim op tijd klaar. De nabestaanden kwamen langs voor een kopje koffie of cappuccino. Bij het bestellen van de koffie kwamen er gesprekken op gang tussen gasten onderling. Familie onderling, maar ook tussen mensen die elkaar, door de spanningen onderling, al lange tijd niet gezien of gesproken hadden.

Wat is er fijner dan een moment van samenzijn hebben op zo’n dag. Ook met personen die elkaar lang niet gesproken tóch weer bij elkaar krijgen. Voor ons zijn dit soort opdrachten erg mooi. Het gaat namelijk niet alleen om het kopje koffie, maar om het creëren van een moment!”

Wil u meer weten over La Dolce Barista, bezoek onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid barista begrafenis catering condoleance crematie Crematorium Dood Gedenkplaats grafsteen Herdenken kist koffie koffiebeleving nazorg overlijden Palliatieve zorg rouwcentrum rouwkaart rouwverwerking uitvaart-inside Uitvaart-Platform.nl uitvaartbegeleiding uitvaartbloemen uitvaartbranche uitvaartcatering Uitvaartdienst uitvaartfotografie Uitvaartinside uitvaartmuziek Uitvaartplatform Uitvaartverzekering Uitvaartwensen. urn