Rianne Lous – De Zeeuwse Afscheidsfotograaf

Rianne Lous – De Zeeuwse Afscheidsfotograaf. Met liefde en verbondenheid voor waar we wonen en geworteld zijn leg ik het afscheid van uw dierbare vast.

Na het volgen van een master class afscheidsfotografie was ik gegrepen door het enthousiasme van de afscheidsfotograaf, maar ook door wat je kan betekenen voor nabestaanden en familie.

Ik heb dit ook zelf ondervonden toen mijn zusje plotseling overleed, ik had intens verdriet, wilde er zijn voor mijn ouders en zwager, wilde een mooi en passend afscheid voor haar.

De dag van de uitvaart ging er zoveel langs me heen, ik was er wel, maar toch ook weer niet echt. Ik wist hoe de dag ging lopen, maar toch miste ik momenten en dingen. Op sommige momenten was ik ook enorm overmand door verdriet.

Ik zag later op de foto`s, dingen die me volledig ontschoten waren, details die ik me niet meer kan herinneren.
Maar zo fijn dat ik die later nog terug kon kijken. Ik kan nu naar de foto`s kijken zo vaak als ik wil, zo lang als ik wil, ik kan het laten zien en zo een gesprek beginnen, herinneringen ophalen met mensen die mijn zusje ook gekend hebben.

Toen het ergste verdriet wat gezakt was dacht ik, ik ga me hierin nog meer verdiepen. Ik heb een opleiding van 7 maanden gedaan bij een afscheidsfotograaf en zo de fijne kneepjes van dit prachtige vak geleerd.

Het is zo fijn om mensen te kunnen helpen op deze manier.

Wilt u meer informatie over Rianne Lous, bezoek dan onze bedrijvengids, u vindt hier ook haar contactgegevens.

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid afscheidsfotograaf afscheidsfotografie begrafenis crematie overlijden Uitvaartfotograaf uitvaartfotografie