Spoon Culinair voor een uitvaart van A tot Z

Gesponsord bericht

Spoon Culinair voor een uitvaart van A tot Z.  Al 25 jaar verzorgd Spoon Culinair de meest uiteenlopende uitvaart catering. Ingeborg Merkx, een veelzijdige dame en eigenaresse van Spoon Culinair, vertelt u meer.

“Wij proberen zoveel mogelijk alles naar wens van de klant te verzorgen, het lievelingseten van de overledene, een met muziek onderbouwde borrel, een Italiaans buffet, een kopje koffie met een taartje, een dinertje thuis, een high tea voor alle gasten.. Maar ook een picknick in het bos, een vaartocht door de stad met heerlijke hapjes en drankjes behoort tot de mogelijkheden.

Tevens werken we samen met meerdere prachtige locaties waar een mooi afscheid plaats kan vinden. Ook beschikken wij zelf over een super mooie locatie aan het water van het IJ in de Houthavens te Amsterdam.

Door de corona crisis is er in het drukke catering bestaan wat meer ruimte gecreëerd voor een aanvulling…. Officieel gediplomeerd uitvaartondernemer worden! En dat is inmiddels een feit geworden.

Dus nu kunnen wij u een praktische totaal ondersteuning bieden in uw moeilijkste dagen na een overlijden van uw dierbare. Samen met meerdere collega’s  die al vele jaren uitvaartbegeleider zijn, kunnen wij liefdevol en ondersteunend al uw wensen rondom de uitvaart voor u regelen. Wij begeleiden u vanaf het moment van overlijden tot ruim na de uitvaart. U bent bij ons in goede, betrouwbare en zorgzame handen.”

Wilt u meer informatie over Ingeborg Merkx en het team van SPOON , bezoek dan onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis catering crematie overlijden