Alexander Davids

Breda https://www.alexanderdavids.nl/ 06 389 321 04

 • Professionele en ervaren zanger

  Kwaliteit
 • Zingt álle muziekgenres

  Gevarieerd
 • Groot repertoire + mogelijkheid tot verzoeknummers

  Zeer breed
 • Gepast gekleed

  Rouwkleding
 • Respectvol optreden, zonder reclame

  Discreet
Beschrijving

Een prachtig muzikaal eerbetoon

Live muziek maakt een uitvaart nóg persoonlijker en intiemer. Is er een speciaal lied dat kenmerkend was voor uw overleden dierbare? Een nummer uit zijn of haar leven gegrepen?

Alexander Davids is een professionele uitvaartzanger en draagt met zijn zang graag bij aan een waardig muzikaal afscheid. Want soms zegt dat ene lied meer dan 1000 woorden…

Over Alexander Davids

Alexander Davids is al zijn hele leven actief in de muziek. Als uitvaartzanger weet hij op ontroerende, gepaste en respectvolle wijze een muzikaal afscheid te verzorgen. Hij wordt daarbij vooral geprezen om zijn allround muzikaliteit en fijne stemgeluid. Emotie overbrengen door middel van een lied is voor hem een tweede natuur. Welk lied (of welke liedjes) u ook kiest voor de uitvaart: Alexander weet altijd de juiste, gevoelige snaar te raken.

Waarom een live zanger inhuren voor een uitvaart?

Live gezongen muziek tijdens een uitvaart is ontroerender dan een cd-opname. Een live zanger kan oprechte emotie overbrengen en daarmee de begrafenis, crematie of afscheidsdienst een extra betekenisvolle lading geven.

Live muziek tijdens een uitvaart

Bij uitvaarten wordt meestal gekozen voor een rustig, intiem of akoestisch lied. Een lied van vroeger bijvoorbeeld, een lievelingslied, dierbare herinnering of een nummer uit het leven gegrepen. Er zijn ook uitvaarten waarbij het juist de laatste wens van de overledene was om het leven te vieren. 

Iedere uitvaart is uniek, net als de muziekkeuze. Wat uw wensen ook zijn: wij gaan er alles aan doen om die te verwezenlijken. Heeft u een speciaal verzoek(nummer), of een aanpassing op een bestaande songtekst? Laat het ons gerust weten. 

Live muzikant

Alexander is solo te boeken (onder begeleiding van instrumentale orkestbanden), maar ook met een live gitarist of pianist.

Persoonlijk, respectvol contact

Bij ons heeft u altijd één vast aanspreekpunt: Natascha. Zij staat graag voor u klaar om met u mee te denken en alles tot in de puntjes te verzorgen. Ook ‘s avonds en in het weekend. Laat u liever de uitvaartonderneming contact met ons opnemen? Dat kan uiteraard ook. 

Overweegt u Alexander te boeken? Maar wilt u liever eerst meer informatie?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag.  

 

Meer informatie: www.alexanderdavids.nl

 • Te boeken in heel Nederland & België.
 • Solo of met live gitarist of pianist.
 • Inclusief geluid tot 200 personen.
Eigenschappen
 • Uitvoerend artiest

  Alexander Davids
 • Eén vast contactpersoon

  Natascha Ossewaarde
 • ADMG (AD Music Group)

  KvK-nummer: 81707711
 • Meer informatie?

  +31(0)6 389 321 04

Ervaringen met Alexander Davids

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.