Praktijk voor Rouw en Verliesverwerking HOP

Hoorn http://www.hop-verliesverwerking.nl 06-40 997 989

 • Helpen

  Ik ben sterk omdat ik hulp vraag
 • Ondersteunen

  Iets zelf doen is iets anders dan iets alleen doen
 • Praten

  Helen is delen
Beschrijving

HELPEN ONDERSTEUNEN PRATEN

Begeleiding bij rouw en verlies

In het leven krijgt iedereen te maken met verliezen. We verliezen onze baan, onze gezondheid, onze relatie of het leven. Na een verlies verandert jouw leven ingrijpend. Het verlies kun je helaas niet ongedaan maken en het verdriet kun je niet wegnemen. Rouw is langzaam maar zeker accepteren dat het verlies onomkeerbaar is. Het verlies en verdriet gaan mee in je nieuwe leven, waardoor rouw ook een veranderproces is. Door rouw de volledige aandacht en tijd te geven kom je verder.

Geef jouw rouw de aandacht die het verdient.

De begeleiding vindt plaats bij jou thuis, op jouw eigen bank of aan jouw vertrouwde eettafel. Daar waar jij je prettig voelt.

Voor jou is het fijn dat na ons gesprek je lekker in je eigen omgeving tot rust kunt komen, onder je eigen dekentje op jouw bank.

De begeleiding is een combinatie van gesprekken, huiswerkopdrachten, ademhalingsoefeningen, creativiteit of visualisatie. Altijd afhankelijk van jou als persoon, dus bij iedereen weer anders, maatwerk.

Het praten met iemand buiten je eigen kring maakt het vaak makkelijker om meer je echte emoties te laten zien. Je hoeft je niet in te houden omdat ik je verhaal niet ken en ook geen onderdeel ben van jouw verdriet.

HOP komt bij jou thuis!

Lilly Tehubijuluw-Hoppe

 

Meer informatie vindt u op: www.hop-verliesverwerking.nl

Eigenschappen
 • HOP

  Helpen Ondersteunen Praten
 • Telefonisch bereikbaar

  06-40 997 989

Ervaringen met Praktijk voor Rouw en Verliesverwerking HOP

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.