Holistische- ayurvedische catering bij een uitvaart

Holistische- ayurvedische catering, een term die u wellicht (nog) niet kent. Chantal Greeven van Tea-Lounge biedt u een bijzondere theebeleving aan met daarbij vegetarische catering. Een uitvaart kan geheel gepersonaliseerd worden, dus ook op het gebied van catering.

Geïnspireerd op wereldse thema’s serveert Chantal pure verse theesoorten, speciale thee variaties en gezonde bites en gerechten op geheel eigen wijze. Veelal geïnspireerd vanuit de ayurvedische kook en leefstijl.

Vanuit haar hip gestylde mobiele lounge of door haar in stijl aangeklede locatie of compleet ingerichte veldkeuken creëert zij een verassende smaak en sfeerbeleving. Vanuit haar visie draagt haar catering bij aan een stukje rouwverwerking.

 

Door het gebruik van o.a. seizoens ingrediënten en licht verteerbare en enkel biologische ingrediënten zorgt zij ervoor dat de mensen ruimte houden voor het verwerken van verdriet.

 

Geheel in te vullen naar eigen wens. Tijdens rouw staan de zintuigen nog meer open dan normaal en komen alle prikkels nog harder binnen. Zo ook energie en hoe zuiver het voedsel is hoe krachtiger deze energie werkt.

Voeding en dranken die niet zuiver zijn vertroebelen de geest waardoor rouw en verdriet kan worden weggedrukt. Daarnaast is het presenteren van de gerechten op een stijlvolle en respectvolle manier ook een meerwaarde door het geven van rust en reinheid….

 

Wilt u meer informatie over de bijzondere catering en styling van Tea-Lounge, bezoek dan onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis catering condoleance crematie Crematorium Dood Gedenkplaats grafsteen Herdenken kist nazorg overlijden Palliatieve zorg rouwcentrum rouwkaart rouwverwerking uitvaart uitvaart-inside Uitvaart-Platform.nl uitvaartbegeleiding uitvaartbloemen uitvaartbranche uitvaartcatering uitvaartceremonie Uitvaartdienst uitvaartfotografie Uitvaartinside uitvaartmuziek Uitvaartplatform Uitvaartverzekering Uitvaartwensen. urn