Monere Bloemdecoraties – Creatief en oprecht

Monere Bloemdecoraties – Creatief en oprecht, voor echt creatief en oprecht vanuit het hart gemaakte Rouw Arrangementen. Monique is hét gezicht van Monere Bloemdecoraties. In 2010 volgde zij haar droom en startte Monere Bloemdecoraties. Gaandeweg groeide haar liefde voor het maken van heel persoonlijke afscheidsarrangementen.

Kwaliteitsbloemen

Bijzonder is dat zij haar bloemen altijd rechtstreeks van de kwekers haalt, zodat u gegarandeerd bent van verse kwaliteitsbloemen. Dus geen bloemen die al geruime tijd in de koeling hebben gestaan.

Bronvermelding; Nicky Heinne

De persoonlijke service van Monique wordt gewaardeerd in Winterswijk en de gehele achterhoek. Zij zegt dan ook “Ieder mens is uniek, uw verdriet kan ik niet verzachten. Wel doe ik mijn uiterste best een mooi en uniek rouwarrangement voor u te maken. Mijn persoonlijke en vergaande service is daarbij vanzelfsprekend.”

 

Een persoonlijk rouwarrangement

Met een goed gevoel terugkijken op het moment van afscheid is heel belangrijk. Om zo’n persoonlijk rouwarrangement te kunnen maken praat Monique uitvoerig met de nabestaanden. Hoe stond uw naaste in het leven? Welke kleuren vond hij of zij mooi? Zijn er kleuren waar uw dierbare juist niet van hield? Had hij of zij lievelingsbloemen? Wat waren de hobby’s? Zijn er misschien persoonlijke voorwerpen die Monique in het rouwarrangement kan verwerken? Door deze vertrouwelijke, respectvolle gesprekken, krijgt Monique de inspiratie die nodig is om een persoonlijk rouwarrangementen te kunnen ontwerpen. Eventueel kan zij ook thuis langskomen.

Bij de bezoeken thuis krijgt Monique ook vaak de vraag of er bloemen uit de tuin gebruikt worden, geen enkel probleem, mooi vindt Monique dat, hoe persoonlijk kan het zijn ….

En haar service gaat nog een stukje verder, waaruit blijkt dat er met gevoel een rouwarrangement gemaakt wordt. Het rouwarrangement, kan, als het klaar is, opgehaald worden, maar het kan ook bezorg worden door Monique. Of wilt u misschien samen met Monique het rouwarrangement naar het uitvaartcentrum brengen? Ook dat laatste doet zij graag met u.

Monique is 7 dagen van de week, ook op zon- en feestdagen telefonische bereikbaar! Wilt u meer informatie over Monere Bloemdecoraties, bezoek dan onze bedrijvengids, u vindt hier ook de contactgegevens.

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid overlijden rouwarrangement rouwbloemen rouwboeket uitvaart