Nabestaanden Ontzorgd

Nabestaanden Ontzorgd. De uitvaart is achter de rug. Dat was al een pittige periode. Het enige dat u wenst is rust. Maar dan komt er van alles op u af: het overlijden van uw dierbare melden aan instanties, abonnementen en lidmaatschappen opzeggen, rekeningen deblokkeren, boedelbeschrijving opmaken, aangifte (erf)belasting doen en de verdeling van de erfenis.

Uit gesprekken met nabestaanden blijkt dat zij bijna altijd geconfronteerd worden met problemen tijdens de afhandeling van de nalatenschap. De meeste nabestaanden hebben geen inzicht in hun financiële situatie na het overlijden. Ondertussen trekken de erfgenamen, belastingdienst, banken en andere organisaties aan hun jasje. De paniek slaat toe en dan ontstaat er ook nog eens ruzie in de familie. Dat wil niemand.  Heel fijn is het dan als een onafhankelijk specialist dit uit handen kan nemen. Zo een onafhankelijke specialist is Nabestaanden Ontzorgd!

Zij werken systematisch en professioneel. Naast persoonlijke gesprekken maken zij gebruik van het speciaal ontwikkelde softwarepakket i-Executeur. Zo handelen zij zorgvuldig, effectief en efficiënt de nalatenschap van A tot Z af. Vooral erg kostenbesparend!

Erg blij zijn wij met de samenwerking met Nabestaanden Ontzorgd. Geeft maar weer aan hoe zinvol het invullen van onze Uitvaartkluis kan zijn!

Wilt u meer weten over Nabestaanden Ontzorgd, u vindt ze in onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid nabestaanden nalatenschap notaris overlijden rouwen testament wensen