Steenhouwerij Miali, een jong bedrijf met jaren ervaring

Steenhouwerij Miali, een jong bedrijf met jaren ervaring. Zij nemen de tijd voor hun klanten.  ruimte geven voor emoties, hen met raad en daad terzijde staan; daar halen zij elke dag voldoening uit.

Het aanbieden van grafmonumenten is een beroep waarbij inlevingsvermogen en de wensen van de klant vertalen van het grootste belang is.

Naast de ruime collectie in de digitale catalogus, wordt het aanbod van Miali tevens gepresenteerd in hun showrooms in Meerkerk en Maassluis.

Steenhouwerij Miali staat voor prijs en kwaliteit. Graniet wordt steeds duurder maar ondanks dat passen zij niet de afmetingen in hun voordeel aan van bijvoorbeeld hun kopstenen. Deze zijn minimaal 80 cm breed en 80 cm hoog en 8 cm dik. De banden zijn minimaal 6 cm dik en 12 cm breed en dekplaten altijd 3 cm dik.

Tevens beschikken zij over een budget lijn van 2 modellen waaronder de toogkop en golfkop in Royaal impala en kopsteen in 6 cm dik en 80 cm breed en 80 cm hoog de rest de bandenstel is 12 x 6 cm dik en de lengte afhankelijk van de begraafplaats afmeting.

Miali heeft twee showrooms, in Meerkerk en Maassluis. Bij locatie Meerkerk bevindt zich ook de werkplaats, waar zij de kennis en apparatuur hebben om monumenten te vervaardigen. Alles onder één dak dus. Daardoor kunnen zij ook een levertijd aanbieden van maximaal 8 weken! Tevens zijn een hoop modellen in verschillende kleuren in graniet op voorraad, plaatsing daarvan kan dan ook doorgaans binnen 8 weken. Graag nodigen zij hun klanten graag uit op één van de locaties, voordeel is dat men de steen kan zien en voelen.

U kunt dan tevens een kijkje nemen bij hun buitenshowroom waar ze een 10 tal granieten monumenten hebben opgesteld en een stuk of 10 ruwe stenen en een paar met omranding.

Uiteraard is het ook mogelijk om via het internet een monument te bestellen of vrijblijvend een offerte aan te vragen. Geheel vrijblijvend kan er dan een tekening ontwerp gemaakt worden van de uitgezochte steen.

Naast graniet levert Miali ook glas en cortenstaal monumenten alsmede rvs en glas.

Wilt u meer informatie over Steenhouwerij Miali bezoek dan onze bedrijvengids, u vindt hier ook de contactgegevens.

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis catering condoleance crematie Crematorium Dood Gedenkplaats grafmonumenten grafsteen Herdenken Herinneringsproducten kist nazorg overlijden Palliatieve zorg rouwcentrum rouwkaart rouwverwerking steenhouwerij uitvaart uitvaart-inside Uitvaart-Platform.nl uitvaartbegeleiding uitvaartbloemen uitvaartbranche uitvaartcatering uitvaartceremonie Uitvaartdienst uitvaartfotografie Uitvaartinside uitvaartmuziek Uitvaartplatform Uitvaartverzekering Uitvaartwensen. urn