Uitvaartzangeres Dieke van Hoften

Uitvaartzangeres Dieke van Hoften. Met liefde en aandacht zal zangeres Dieke van Hoften zorgdragen voor het muzikale afscheid van uw dierbare.

Iemand verliezen is enorm ingrijpend en verdrietig. Waar woorden vaak tekort schieten, kan muziek de vele gevoelens vertolken en troost bieden. Muziek raakt direct in het hart en verbindt. Door de lievelingsliedjes van de overledene of nabestaanden live ten gehore te brengen ontstaat er een bijzonder persoonlijke sfeer.

Dieke van Hoften is zangeres en zij vindt het ontzettend eervol om op uitvaarten te zingen. Het verdriet dat loskomt tijdens de eerste klanken, de ontlading, de mooie herinneringen die muziek oproept. Zij vindt het erg indrukwekkend om te mogen zingen tijdens een afscheid.

Dieke zingt klassiek, jazz en pop in diverse talen. Een combinatie is uiteraard ook mogelijk. Zij heeft een groot repertoire maar studeert met liefde verzoeknummers in. Zij kan zingen op bijna iedere gewenste locatie, a capella, onder begeleiding van geweldige muzikanten of begeleid door een mooie geluidsband. Alles is bespreekbaar en Dieke denkt heel graag mee om tot een passend repertoire te komen.

Dieke van Hoften | Uitvaart-Platform.nl

Er zijn verschillende momenten tijdens een afscheidsdienst waarbij muziek een waardevolle aanvulling kan zijn. Bijvoorbeeld:

  • bij binnenkomst van de familie / belangstellenden;
  • wanneer de kist wordt binnengedragen;
  • bij het verlaten van de uitvaartlocatie / ruimte;
  • wanneer de teraardebestelling plaatsvindt, direct aan het graf ;
  • tijdens het condoleren (als achtergrondmuziek).

Door Dieke live gezongen liedjes geven de uitvaart een troostrijke extra dimensie, en dit kan eraan bijdragen dat deze een dierbare herinnering wordt.

Wilt u meer informatie over uitvaartzangeres Dieke van Hoften, bezoek dan onze bedrijvengids, u vindt hier ook haar contactgegevens.

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis condoleance crematie Crematorium Dood Gedenkplaats grafsteen Herdenken kist nabestaanden nazorg overlijden Palliatieve zorg rouwcentrum rouwkaart rouwverwerking uitvaart-inside Uitvaart-Platform.nl uitvaartbegeleiding uitvaartbloemen uitvaartbranche uitvaartcatering uitvaartceremonie Uitvaartdienst uitvaartfotografie Uitvaartinside uitvaartmuziek Uitvaartplatform Uitvaartverzekering Uitvaartwensen. uitvaartzangeres urn verlies