Van Wijk Uitvaartkisten

Van Wijk Uitvaartkisten; ‘Dan begrijp je opeens waar het om draait’ Herkent u dit, zo’n moment waarop u zich glashelder realiseert waar de relatie met een leverancier werkelijk om draait? Dat de leverancier een partner van uw uitvaartonderneming is die u dag en nacht terzijde staat.

Van Wijk Uitvaartkisten mag diverse uitvaartondernemers al decennia lang tot haar vaste relaties rekenen. Een periode gedurende welke zich hechte samenwerkingsverbanden hebben ontwikkeld. Door haar betrokkenheid begrijpt Van Wijk als geen ander what it takes om een leverancier te worden en te blijven die het volledige vertrouwen van een uitvaartondernemer geniet.

Een leverancier die het vanzelfsprekende verlengstuk vormt van de business van de uitvaartondernemer. Een maatwerk leverancier die uitgaat van de wensen van haar klant.

Dat uit zich in een breed assortiment uitvaartkisten: u slaagt altijd. Dat uit zich in duurzame, trendsettende innovatie binnen de uitvaartbranche: ‘groen’ is geen ambitie meer, maar norm. Dat uit zich in topkwaliteit, op tijd geleverd tegen een concurrerende prijs – wat de omvang van uw bedrijf ook is.

“Natuurlijk Van Wijk. Wij leveren: altijd en overal”.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek de bedrijvengids voor meer informatie en contactgegevens.

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: duurzaam kist maatwerk overlijden uitvaartbranche uitvaartkist uitvaartleverancier