Welkom bij Blom Woningontruiming

Welkom bij Blom Woningontruiming. Een ontruiming is nooit hetzelfde. Een inboedelontruiming gaat vaak gepaard met emoties. Daarom is het fijn dat u kunt vertrouwen op een ontruimer die vooraf alles met u bespreekt.

Zo kunt u erop vertrouwen dat het leeghalen en ontruimen van uw woning na een overlijden goed en vakkundig verloopt. Er zijn diverse mogelijkheden met betrekking tot het ontruimen van een woning. Vaak moet er met verschillende zaken rekening gehouden worden. Denk hierbij aan de huur, regels van de woningbouw, voorinspectie, eindinspectie, enz.

Blom Woningontruimingen is hierbij dé partner om te ontzorgen. Zij bieden de volgende diensten aan:

  • Woningontruiming; Een woningontruiming is over het algemeen ter sprake bij een overlijden of verhuizen.
  • Huisontruiming; Ontruimen van een woning tot in de puntjes geregeld.
  • Inboedel ontruiming; Het ontruimen van de complete inboedel. Vooraf bespreekt men de eindbestemming van de inboedel.
  • Spoedontruiming; In bepaalde situaties moet een appartement, woning of kamer snel ontruimd worden.
  • Bezemschoon oplevering; Het vrij maken van alle los zittende materialen en artikelen. In bepaalde gevallen zijn er andere afspraken over bezemschoon opleveren.
  • Vloerbedekking verwijderen; Vaak een lastige en zware klus waar je zeer specifiek materiaal voor moet hebben.

Het ontruimen van een woning is vakwerk. Een klus wat door veel mensen onderschat wordt. Laat u op tijd informeren over woningontruiming.

 

Wilt u meer informatie over Blom Woningontruimingen neem dan een kijkje in onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis condoleance crematie Crematorium Dood Gedenkplaats grafsteen Herdenken kist nabestaanden nazorg ontzorgen overlijden Palliatieve zorg rouwcentrum rouwkaart rouwverwerking uitvaart-inside Uitvaart-Platform.nl uitvaartbegeleiding uitvaartbloemen uitvaartbranche uitvaartcatering Uitvaartdienst uitvaartfotografie Uitvaartinside uitvaartmuziek Uitvaartplatform Uitvaartverzekering Uitvaartwensen. urn verhuizen verlies woningontruiming