Dissels Uitvaart, uw laatste wens

Gesponsord bericht

Dissels Uitvaart, uw laatste wens. Robin Dissels verzorgt uitvaarten voor iedereen, ongeacht welke geloofsovertuiging, culturele achtergrond of etnische afkomst de overledene of de nabestaanden hebben.

Dissels Uitvaart gelooft dat de diverse gewoonten en tradities van etnische culturen bij een begrafenis of crematie niet alleen bijdragen aan het verwerken van het verlies voor nabestaanden maar vooral ook recht doen aan de overledene. Door goed te luisteren en in gesprek te gaan omtrent de laatste wens denkt Dissels Uitvaart mee over de mogelijkheden en adviseert daarbij. Een belangrijke toegevoegde waarde welke zorgt voor de verfijning van een verdrietige belevenis.

Bij Dissels Uitvaart zijn de medewerkers bekend met het verzorgen van traditionele Surinaams-creoolse uitvaarten. Deze uitvaarten kenmerken zich o.a. door rituelen die voorafgaand aan de laatste verzorging door de familie worden gedaan. En wanneer repatriëring gewenst is, naar welk land dan ook, kan Dissels Uitvaart de organisatie op zich nemen en daarmee het ingewikkelde papierwerk voor u afhandelen.

Speelt muziek een grote rol? Dan kunt u de uitvaart zeker aan Dissels Uitvaart overlaten.
Een gospelgroep, akoestische instrumenten of een compleet versterkte live-band, het is allemaal mogelijk.

Voorop bij Dissels Uitvaart staat respect voor de overledene gecombineerd met persoonlijke aandacht voor en begeleiding van de familie. Uit reacties van nabestaanden kunt u opmaken hoe men de service van Dissels Uitvaart heeft ervaren.

Bij Dissels uitvaart werkt men vanuit het “hart aan de uitvaart”.

Dissels Uitvaart, uw laatste wens. Voor meer informatie en het inzien van reviews, bezoek onze bedrijvengids.

 

Geplaatst in categorie: Artikelen De Surinaamse Uitvaart

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis ceremonie crematie laatste wens multicultureel nabestaanden overlijden repatriëring rituelen Surinaamse Uitvaart