Counseling Innerlijke Kompas

Gesponsord bericht

Counseling Innerlijke Kompas biedt het traject aan van ‘Rouwen met lichaam en geest”: een combinatie van Verliesbegeleiding en rouwmassages. Anneke van Spaandonk is de trotse eigenaresse.

Zij begeleidt en steunt bij een rouwproces. Om u weer verder te brengen in uw rouw op een manier die bij u aansluit. Zodat u zich weer krachtig kunt gaan voelen. Samen met u kijkt Anneke wat er nodig is en hoe zij u verder kan helpen.

Rouwmassages

Indien gewenst bestaat er naast de mogelijkheid van verliesbegeleiding ook de mogelijkheid van rouwmassages. De lichamelijke rouwklachten worden hierbij aangepakt. U komt bij een rouwmassage weer helemaal in contact met uw lichaam. Het verdriet en andere emoties worden verwerkt zodat u daarna meer kunt ontspannen, uw lichaam kan de rouwklachten loslaten. U kunt beter slapen en komt uitgerust en energiek uit bed. De massage maakt u bewust hoe het gesteld is met uw lichaam en hoe u daarop kunt anticiperen. Door de kracht van 4 sessies, in een periode van 4 à 6 weken, werken de massages op een dieper niveau door en het zelfhelend vermogen van u lichaam neemt het daarna over. Het lichaam wordt dan uitgenodigd om zich te herstellen.

Anneke werkt dus zowel aan de psyché als aan het lichaam, want met praten alleen bent u nog niet van de lichamelijke klachten af. Zij gelooft in een krachtige combinatie van lichaam en geest, de psychische en lichamelijke aanpak.

Wilt u meer informatie over Counseling Innerlijke Kompas bezoek dan onze bedrijvengids, u vindt hier ook de contactgegevens.

Geplaatst in categorie: Artikelen