DB Ontruiming

Gesponsord bericht

DB Ontruiming. Een woning leeg moeten ruimen in verband met een overlijden van een dierbare is zeer emotioneel. Daarom is het belangrijk, dat wanneer u de ontruiming niet zelf doet, dit overlaat aan professionals die dit met respect voor u uitvoeren.

Hiervoor bent u bij DB Ontruiming aan het juiste adres. Naast hun  ontruimservice staan ze ook voor u klaar indien u hulp nodig heeft bij het verkoop klaar maken van uw woning.

Werkzaamheden die hieronder vallen zijn niet gelimiteerd tot het leggen van vloeren, het voorzien van schilder en stukwerk en het uitvoeren van reparaties. Ze zijn ook instaat om u te helpen met verhuizen of het (gedeeltelijk) overkopen van uw inventaris. Een professioneel team staat voor u klaar.

Dus DB Ontruiming voor ;

  • Woningontruiming
  • Bedrijfsontruiming
  • Opruimservice
  • Schoonmaakservice
  • Inventaris overname
  • Opslag

DB Ontruiming werkt ook samen met uitvaartondernemingen en staat open voor nieuwe samenwerkingen met uitvaartondernemingen in; Purmerend, Amsterdam, Aalsmeer, Abcoude, Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Beverwijk, Bloemendaal, Castricum, Diemen, Haarlem, Heemskerk, Heemstede, Hoorn, Zaandam en Zandvoort.

Als uitvaartonderneming biedt u een extra stukje zorg aan de nabestaanden. Zij willen vaak niet nadenken over hoe het huis van hun dierbare overledene achterblijft met de volledige inboedel. Kies daarom voor een partij die kan helpen bij het leeghalen van een woning of een appartement. Of bij het ontruimen van een kamer in het verpleeghuis na overlijden.

 

Voor meer informatie over DB Ontruiming bezoek onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Artikelen

Geplaatst in tags: afscheid nalatenschap opruimservice opslag overlijden woningontruiming