Embrasse Uitvaartzorg voor een persoonlijk afscheid

Gesponsord bericht

Embrasse Uitvaartzorg, van een persoonlijk afscheid naar een dierbare herinnering. Het allerlaatste afscheid kunnen we niet overdoen. Het is fijn voor de nabestaanden als dit afscheid zo persoonlijk mogelijk is en past bij het leven van hun dierbare.

Natascha van Zeijl, de eigenaresse van Embrasse Uitvaartzorg beschouwt het als een voorrecht om tijdens een verdrietige periode rondom een overlijden een stuk mee te ‘wandelen’ met de nabestaanden. Niet alles hoeft op de eerste dag besloten te worden. Zij helpt u bij het maken van keuzes en doet dit met aandacht voor zorg en kwaliteit.

Ieder mens heeft zijn of haar eigen verhaal. Een begrafenis of crematie moet passen bij de overledene, zodat dit de nabestaanden troost biedt bij het verwerken van het verlies van hun dierbare. Samen een persoonlijke en unieke uitvaart creëren, dat is het doel van Natascha.
Daarnaast is het voor Natascha belangrijk om een persoonlijk afscheid neer te zetten met respect voor de overledene. Tijdens de periode voor en gedurende de uitvaart houdt de familie de regie in handen. Zij voert deze wensen uit en houdt tradities en geloofsovertuiging in ere.

Ook kinderen worden door Natascha betrokken bij een afscheid. Zij doet er alles aan om binnen de grenzen van wat het kind aan kan, diverse mogelijkheden te bieden qua rol tijdens de uitvaart of aanloop daar naartoe. Juist omdat het erg fijn is voor kinderen dat ze merken dat hun gevoel erkend wordt en er mag zijn.

Wilt u meer weten over Embrasse Uitvaartzorg bezoek dan onze bedrijvengids, u vindt hier ook de contactgegevens.

Geplaatst in categorie: Artikelen

Geplaatst in tags: afscheid brancheblad uitvaartzorg overlijden uitvaart uitvaartceremonie verlies