Fiore Uitvaartzorg – Fiore Afscheidshuis

Gesponsord bericht

Fiore Uitvaartzorg – Fiore Afscheidshuis. Met hun intieme en stijlvolle afscheidshuis stelt Fiore Uitvaartzorg nabestaanden in de gelegenheid om op intieme wijze en in een stijlvolle, warme sfeer afscheid te nemen van hun dierbare. Het voelt huiselijk aan. 

De herdenkingen in de grote aula van een crematorium of kerkgebouw maken plaats voor een mooie intieme bijeenkomst in eigen tuin of op locaties waar men graag kwam en goede herinneringen aan heeft.

Een uitvaart wordt steeds vaker maatwerk. Uitvaarten worden steeds persoonlijker. Wat is er mooier dan een herdenkingsdienst op de plek waar u uw beste herinneringen aan bewaard. Zo komt het voor dat er gedanst wordt op de herdenking als de overledene zelf actief danste. Een mooi uitgevoerde tango met meeslepende accordeonmuziek.

Fiore Uitvaartzorg | Uitvaart-Platform.nl

Muziek uitgevoerd door vrienden en familieleden kan natuurlijk ook in de kerk of crematorium maar krijgt een extra dimensie als dit thuis kan. Vrienden zingen als eerbetoon aan de overledene. Uw dierbare overledene is op een mooi plekje in de tuin neergezet onder die mooie boom met de windgong boven hem.

Het verzorgen van de bijeenkomst m.b.t. hapjes en drankjes kan ook door Fiore Uitvaartzorg worden verzorgd omdat zij de goede cateraars kennen die net dat extra stapje meer zetten. Een stijlvolle tent of meubilair? Ook dat is mogelijk. Natuurlijk ondersteunen zij u ook bij uitvaarten in kerk en crematorium.

Mocht u meer willen weten over deze manier van afscheid nemen neem dan eens een kijkje op de bedrijfspagina van Fiore Uitvaartzorg in onze bedrijvengids. U vindt daar ook de contactgegevens. Fiore Uitvaartzorg is tevens aangesloten bij Stichting keurmerk Persoonlijke Uitvaart.

 

Geplaatst in categorie: Artikelen

Geplaatst in tags: afscheid Afscheidshuis begrafenis crematie overlijden uitvaart uitvaartceremonie uitvaartzorg