Grafkist Wrappen, voor een unieke uitvaartkist

Gesponsord bericht

Grafkist Wrappen, voor een unieke uitvaartkist. Maak het afscheid van uw dierbare nog persoonlijker door een uitvaartkist te laten wrappen met een afbeelding naar keuze. Op deze manier wordt ook de kist persoonlijk en uniek.

Vier het leven van uw geliefde. Steeds meer mensen zoeken naar een manier om een uitvaart meer persoonlijk te maken. Een uitvaartkist is hiervan een onderdeel en van betekenis voor de rouwverwerking. Met een persoonlijke uitvaartkist kunt u laten zien wat iemands passie of speciale moment was. Voor de rouwverwerking  kan het belangrijk zijn dat u als nabestaande mooie herinneringen heeft aan de uitvaart.

Eigenaresse van Grafkist Wrappen. Manon IJfs maakt de kist versiering op maat aan de hand van uw wensen. Manon gebruikt uitsluitend duurzame vinyl als omhullingsmateriaal. Er zitten geen schadelijke stoffen zoals pvc in. Net zoals de gebruikelijke uitvaartkisten, zijn deze gestylde uitvaartkisten uiteraard bedoeld voor het begraven en de crematieceremonie.

 

U wilt een unieke en persoonlijke uitvaartkist?

Belangrijk om te weten:

  • U of uw uitvaartverzorger levert de kist. Geen probleem als dit de goedkoopste is. Door de vinyl-omhulling krijgt de uitvaartkist een luxe uitstraling.
  • In de showroom staan ook kant-en-klare modellen, die direct leverbaar zijn.

Design op maat

Wilt u echt een design laten ontwerpen dan kan dat ook. Alle wensen en details kunnen dan besproken worden zodat een uniek, op maat gemaakt kistontwerp, welke echt de persoonlijkheid van uw geliefde weerspiegelt  het resultaat zal zijn.

 

Eigen ontwerp

U kunt ook zelf een ontwerp en foto’s, gedichten of teksten aanleveren. Evenals het selecteren van kleuren om een ​​kist te ontwerpen die de unieke persoonlijkheid van uw geliefde weerspiegelt en wat hij of zij het meest koesterde in het leven.

 

Kortom er is heel veel mogelijk. Voor meer informatie over Grafkist Wrappen, neem eens een kijkje in onze bedrijvengids. U vindt hier vele voorbeelden, uitleg en contactgegevens.

Geplaatst in categorie: Artikelen

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis condoleance crematie Crematorium Dood Gedenkplaats grafkist wrappen grafsteen Herdenken Herinneringsproducten kist laatste wens nabestaanden nazorg overlijden Palliatieve zorg rouwcentrum rouwen rouwkaart rouwverwerking uitvaart-inside Uitvaart-Platform.nl uitvaartbegeleiding uitvaartbloemen uitvaartbranche uitvaartcatering uitvaartceremonie Uitvaartdienst uitvaartfotografie Uitvaartinside uitvaartmuziek Uitvaartplatform Uitvaartverzekering Uitvaartwensen. urn verlies