Dame van bijna 100 jaar, op een echte Harley-Davidson de “Last Ride” gemaakt

Gesponsord bericht

Dame van bijna 100 jaar, op een echte Harley-Davidson de “Last Ride” gemaakt.

De op 3 dagen na 100 jarige dame uit Leusden had een jaar daarvoor aan haar familie verteld graag een ritje op een echte antieke Harley-Davidson te willen maken. Het geluid van deze motoren vond zij fantastisch.

Door de snel verminderde gezondheid van mevrouw is het hier helaas niet van gekomen. Bovendien had zij geen motorrijbewijs. Wel had ze aangegeven dat “als zij nog een leven te gaan had direct haar motorrijbewijs te gaan halen”.

Met de inzet van Rouwharley.nl is op speciale wijze haar wens alsnog ingevuld. De Pastoor begeleide de Rouwharley op zijn BMW-motorfiets van de kerk in Leusden naar haar laatste rustplaats in Amersfoort.

Rouwharley is een jong bedrijf dat met een echte Harley Davidson in heel Nederland gedurende het gehele jaar een persoonlijke ‘Last Ride’ verzorgt. Hierbij wordt de kist met de overledene op de speciaal hiervoor verbouwde (Hollandia-)zijspan van de motor vervoerd naar de laatste rustplaats. Wilt u meer informatie over dit bijzondere rouwvervoer, neem dan eens een kijkje in onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Artikelen

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis ceremonie crematie Harley Davidson laatste wens overlijden rouwvervoer uitvaartceremonie