Huis verkopen na een overlijden

Gesponsord bericht

Huis verkopen na een overlijden van uw dierbare: laat u bijstaan door een lokale, klantgerichte makelaar met een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak.

Zeker vlak na een overlijden is de situatie complexer dan gemiddeld. In een tijd waarin u veel moet regelen en uw verdriet nog aan het verwerken bent, is het prettig als u de verkoop kunt overlaten aan een ervaren makelaar die u compleet ontzorgt. Die begrip heeft voor uw situatie, bezichtigingen en onderhandelingen regelt, maar u tegelijkertijd persoonlijk van de voortgang op de hoogte houdt.

Maak eens kennis met Patrick van de Berg, makelaar en eigenaar van de Huizenbemiddelaar Dordrecht. Hij neemt de zorg voor de verkoop in zijn geheel uit handen, tegen een all-in, vast en redelijk tarief. Een hele zorg minder dus, met optimaal resultaat!

Wilt u op korte termijn een huis verkopen naar aanleiding van het overlijden van een ouder, echtgenoot of ander familielid bezoek onze bedrijvengids voor meer informatie en contactgegevens van de Huizenbemiddelaar.

Referenties vindt u op de socials, Google en/of Funda pagina.

Geplaatst in categorie: Artikelen

Geplaatst in tags: Erfenis huis verkopen nabestaanden nalatenschap overlijden