Muziek kan zoveel zeggen tijdens een uitvaart

Gesponsord bericht

Al van jongs af aan is Karin bezig met muziek waarbij de piano haar favoriete instrument is. Daarnaast zingt zij ook graag waarbij zij zichzelf dan begeleid. Naast piano speelt zij (kerk)orgel maar ook de Alt-Saxofoon is een instrument dat zij graag bespeelt. Muziek kan zoveel zeggen tijdens een uitvaart.

Karin Heeling biedt live muziek op maat aan. Uw eigen moment gecombineerd met de passie van Karin. Uw gevoel kunnen uiten door middel van muziek. Juist muziek kan zoveel toevoegen bij rouw en verdriet. Zeker bij het afscheid van een dierbare… Muziek kan zoveel zeggen tijdens een uitvaart!

De kleine details waar u de muziek aan kunt herkennen maken juist het verschil tussen een muziekstuk afspelen of een live pianist. Indien u dat wenst, door Karin aangevuld met zang. Een piano op de ceremonie locatie is niet persé nodig; indien gewenst kan zij haar eigen piano meenemen.

Graag gaat zij met u in overleg om te kijken wat het beste bij u past. In overleg is er heel veel mogelijk, ook al is de tijd vaak kort.

Een herinnering opnieuw beleven via live muziek is een mooie intense manier van iemand herdenken of iemands leven vieren of iemand herinneren. Wilt u meer weten over de diensten van Karin, bezoek dan onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Artikelen

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis ceremonie crematie nabestaanden overlijden rouwen uitvaartmuziek