Moments Music

0 reviews
Moments Music

Moments Music

Welkom bij Moments Music

Muziek als herinnering

Afscheid nemen van een dierbare is het verdrietigste wat een mens kan overkomen. Je bent zelf overmand door emoties, terwijl je tegelijkertijd moet nadenken over een afscheid dat deze persoon recht doet. Je wilt het leven van jouw dierbare ook vieren. Misschien wil je iets zeggen, maar lukt dat niet. Of misschien wil je meer dan alleen iets zeggen en dan kan een mooi of bijzonder lied juist 'verwoorden' wat je zou willen overbrengen. Graag verwoord ik door te zingen wat jij misschien zou willen zeggen. Dat kan ook een lied zijn dat speciale herinneringen met zich meebrengt, of het lievelingsliedje van degene wiens leven je wilt eren. Hoe dan ook: ik vorm jullie liedje graag om in een muzikaal moment dat echt bij het afscheid past. Je kunt immers maar één keer afscheid nemen en dat wil je zo mooi mogelijk doen.

Wie ben ik?  En waarom heb ik hiervoor gekozen?​

Ik ben Marcelle. Al bijna 30 jaar actief in de muziek. Het is altijd mijn passie geweest. Niet alleen omdat ik mijzelf heerlijk kon uitleven op het podium, maar ook omdat muziek mij vaak getroost heeft op minder gelukkige momenten. Ik kon er energie uithalen. Het allerfijnste van dit vak vind ik ook de kracht van de muziek en wat je daarmee kunt overbrengen. Meer dan alleen maar woorden. Een gevoel. Je maakt een herinnering. Je maakt mensen blij, maar je kunt mensen juist ook even laten stilstaan bij wat ze voelen. Je kunt ook troost brengen. Na meerdere ervaringen met zingen bij een afscheid voelde ik dat dit een belangrijk deel voor mij was: mensen een vorm van troost of kracht kunnen geven door het muzikaal overbrengen van een boodschap. Bij een liedje kunnen mensen een bepaalde sfeer voelen en daarbij wegdromen. Bij een afscheid gaat het absoluut niet om mij, maar om de persoon van wie we afscheid nemen. Een ondersteunend deel zijn van een gerechtvaardigd afscheid is precies wat ik fijn vind om te kunnen doen.

Ook al weet ik uit ervaring hoeveel verdriet het doet om iemand te verliezen, ik weet ook hoe belangrijk en helend het kan zijn als een afscheid past bij de persoon die je bent verloren. Muziek kan daar heel bepalend in zijn.

Omdat muziek verbonden is aan herinneringen en gevoelens. Ook al wens ik niemand verdriet toe, toch zou ik graag een troostende schakel willen zijn als je iemand bent verloren.

Wenst u extra informatie? Aarzel niet om onze website te bezoeken of vrijblijvend contact met mij op te nemen.


Sfeer & Inspiratie

DSC_5955-3.jpg
686128_5232494670fc4b1ca7bfebfa4b950a38_mv2.jpg
686128_c5fc36d100b14edeb27f23fb3b6c6c72_mv2.jpg
686128_c5fc36d100b14edeb27f23fb3b6c6c72_mv2-1.jpg
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4-1.jpg
5.jpg

Reviews

Deel jouw ervaringen met Moments Music

Log in en schrijf een review
Inloggen

Beknopte informatie

Moments Music
Moments Music
0 reviews
Volg deze onderneming:

Delen

Contactpersoon

Marcelle Idema

Marcelle Idema

Neem contact op

Heb je een vraag, wil je een offerte aanvragen, een afspraak maken of gebruikmaken van onze diensten? Neem snel en eenvoudig contact met ons op via ons formulier.

Reviews

Deel jouw ervaringen met Moments Music

Log in en schrijf een review
Inloggen
Inspiratie

Relevante artikelen

Bekijk alle artikelen