MK Music

0 reviews
MK Music

MK Music

Ik ben Mark Kirkenier, gepassioneerd professioneel pianist, toetsenist & componist. Muziek is voor mij een vertolking van gevoel, het is meer dan alleen het spelen van een mooie melodie. Mijn muziek komt recht uit mijn hart, stroomt mijn vingers in en vertaalt zich in een verhaal, waarmee ik u als luisteraar raak.

Livemuziek bij uitvaarten:

Een uitvaart van een dierbare is een persoonlijke en emotionele gebeurtenis. Passende livemuziek creëert dan een extra warme sfeer ten opzichte van het opzetten van een CD.

Mijn instrumentale repertoire bestaat uit sfeervol eigen werk (voorbeelden zijn te vinden op de Music pagina) en veel bekende titels (download hier mijn repertoirelijst). Daarnaast werk ik op maat en is het mogelijk om buiten mijn bestaande repertoire voorafgaand aan de uitvaart een verzoeknummer in te dienen. Vindt u het fijn om persoonlijk kennis te maken en uw wensen te bespreken, maak dan hier een vrijblijvende afspraak.

Extra mogelijkheden:

Ik maak regelmatig gebruik van een aanwezige vleugel of piano, maar als er op de locatie van uw wens geen apparatuur aanwezig is kan ik ook een eigen stagepiano of keyboard meebrengen. Hierdoor kan ik tijdens de dienst spelen, maar ook desgewenst na afloop bij de condoleance op diezelfde of op een andere locatie.

Naast live pianomuziek werk ik ook samen met zangeres Mirjam Fränzel onder de naam “Same Message“. Wij zijn gespecialiseerd in luisterliedjes.

Meer informatie over ons vindt u hier en voorbeelden vindt u hier.

Sfeer & Inspiratie

20170412_BFoto_MK-Music__F0A1140-bewerkt-768x512-1.jpg
20170412_BFoto_MK-Music__F0A0975-2-768x512-1.jpg
20170412_BFoto_MK-Music__F0A0963-copy-1.jpg

Reviews

Deel jouw ervaringen met MK Music

Log in en schrijf een review
Inloggen

Beknopte informatie

MK Music
MK Music
0 reviews
Volg deze onderneming:

Delen

Contactpersoon

MarkKirkenier

Neem contact op

Heb je een vraag, wil je een offerte aanvragen, een afspraak maken of gebruikmaken van onze diensten? Neem snel en eenvoudig contact met ons op via ons formulier.

Reviews

Deel jouw ervaringen met MK Music

Log in en schrijf een review
Inloggen
Inspiratie

Relevante artikelen

Bekijk alle artikelen