Samaco Fotografie

Gesponsord bericht

Samaco Fotografie, met eigenaresse Sanny, creatief en veelzijdig. Dat kenmerkt zich door het feit dat Sanny naast haar specialisatie voor uitvaartfotografie en post mortale fotografie, zich ook bezig houdt met content fotografie voor uitvaart gerelateerde ondernemers. We nemen u mee in de veelzijdigheid van Sanny.

Uitvaartfotografie

Als afscheidsfotograaf legt Sanny een uitvaart op een sfeervolle, pure manier vast. De uitvaartetiquette is haar bekend en vanzelfsprekend beschikt zij over een grote mate van flexibiliteit. Iedereen gaat anders om met verlies. Dankzij Sanny haar empathische vermogen en gevoel voor sfeer zal zij er alles aan doen om herinneringen aan liefde, verbinding en samenzijn te vereeuwigen.

Post mortale fotografie

Post Mortale fotografie is, naast de uitvaartfotografie de specialiteit van Sanny. Zij verzorgt fotoreportages voor zieke, stervende of overleden (jonge) kinderen. Denk hierbij ook aan baby’s die tijdens de zwangerschap of geboorte zijn overleden. Niet alleen komt Sanny naar de ziekenhuizen om samen met ouders een liefdevolle, subtiele fotosessie te doen, maar ook op andere locaties zoals thuis.

Fotografie voor uitvaart gerelateerde ondernemers

Sanny is ook geen onbekende bij vele uitvaart gerelateerde ondernemers. Zij verzorgt voor hen de content fotografie. Zij zorgt dat het bedrijfsverhaal in pakkende beelden vertaald wordt. De foto’s vertellen als het ware het verhaal van het bedrijf.

Een kleine selectie van bedrijven waar zij mee samenwerkt zijn ook te vinden in onze bedrijvengids,  Matrice Uitvaartbegeleiding, Bijzonder Vaarwel, Puur Rouwdrukwerk, Dekker Rouwvervoer, Uitvaartverzorging Dekker, Kleur je Kist, Straver Mobility, Multi Uitvaartverzorging en Onora Coffins.

SaMaCo Fotografie heeft haar eigen, uitgesproken stijl. Naast de heldere kleuren en de contrastvolle zwart/wit beelden heeft SaMaCo Fotografie oog voor de intieme details, maar zorgt Sanny ook dat er beeld is van het overzicht. Zij vindt het belangrijk dat diegene die zij vastlegt zich zo ontspannen mogelijk voelt in zijn of haar omgeving en bij een uitvaart of post mortale fotografie voelt Sanny zich vereerd dat zij een kijkje mag nemen in het leven van mensen en hun bijzondere en intieme  momenten mag vastleggen.

 

Wilt u meer informatie over Samaco Fotografie bezoek dan onze bedrijvengids.

 

 

 

Geplaatst in categorie: Artikelen

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis condoleance crematie Crematorium Dood Gedenkplaats grafsteen Herdenken herinneringsfotografie kist nabestaanden nazorg overlijden Palliatieve zorg rouwcentrum rouwkaart rouwverwerking uitvaart-inside Uitvaart-Platform.nl uitvaartbegeleiding uitvaartbloemen uitvaartbranche uitvaartcatering Uitvaartdienst Uitvaartfotograaf uitvaartfotografie Uitvaartinside uitvaartmuziek Uitvaartplatform Uitvaartverzekering Uitvaartwensen. urn verlies