Het werk van een afscheidsfotograaf

Uitvaart Platform •

Het werk van een afscheidsfotograaf

Het werk van een afscheidsfotograaf

Uitvaart Platform
Uitvaart Platform

Het werk van een afscheidsfotograaf. Theodora Afscheidsfotografie vertelt u graag over haar werk als fotografe. 

Theodora fotografeert al tientallen jaren, in haar eigen studio en op locatie.

Het afscheid nemen van een geliefde gaat in een roes voorbij. Indien u er voor kiest om de begrafenis of crematie te laten fotograferen door Theodora, kunt u er van uit gaan dat de verbinding en liefde tussen de familie en vrienden, steeds weer te voelen is bij het bekijken van de foto’s.

Tijdens een uitvaart is zij op de achtergrond aanwezig. Zij maakt op een journalistieke wijze foto’s van de dingen die op deze dag gebeuren. Of u nu alleen een fotograaf wilt voor de afscheidsdienst of ook voor het laatste afscheid, het sluiten van de kist en het afscheid nemen op de begraafplaats. Theodora denkt graag me u mee over de mogelijkheden.

Tijdens een gesprek vraagt zij wat u belangrijk vindt. Dat gesprek kan face to face of telefonisch. Gaat het om uw eigen uitvaart, dan vraagt zij natuurlijk naar uw laatste wensen. Zo past de herinnering aan uw uitvaart helemaal bij wie u bent. Een blijvende afdruk van uw leven.

Het achteraf bekijken van de foto’s van een begrafenis of crematie kan heel erg helpen in het rouwproces. Om het overlijden te verwerken, willen geliefden soms steeds weer even de foto’s zien. Daarmee wordt het ‘echt’ maar ontstaat ook het gevoel van een waardig afscheid.

Theodora fotografeert ook voor Stichting Still. Stichting Still Fotografie biedt kosteloos een fotoreportage aan aan familie van een ernstig ziek kind of ouder. Ook verzorgen zij de fotografie van zieke, stervende of overleden baby’s vanaf de 12e week van de zwangerschap. Enorm dankbaar werk voor Theodora, zij doet dit samen met 134 andere professionele fotografen met een hart van goud.


Bedrijven

De volgende bedrijven hebben diensten rondom fotograaf

Bekijk alle bedrijven