Stoppelenburg Uitvaartverzorging – Samen het afscheid regelen

Gesponsord bericht

Stoppelenburg Uitvaartverzorging – Samen het afscheid regelen. Bent u bezig met uw eigen uitvaart of die van een naaste? Misschien wilt u op voorhand alles vastleggen of heeft u niet lang meer te leven. Het vooraf regelen van de uitvaart geeft veel rust.

Stoppelenburg Uitvaartverzorging gaat graag in gesprek met u en uw naasten om alle wensen door te spreken. Zij vertellen meer over alle mogelijkheden en leggen eventueel alles op papier voor u vast. Dit neemt zorgen bij uzelf en toekomstige nabestaanden weg.

Uitvaartrituelen

Elke uitvaart is anders en rituelen verschillen per cultuur en religie. Bij Stoppelenburg Uitvaartverzorging vinden ze het belangrijk dat iedereen op eigen wijze afscheid kan nemen. De dood komt langzaam uit de taboesfeer en dat verandert ook de kijk op uitvaarten. De traditionele koffie en cake worden steeds vaker vervangen door een persoonlijke keuze. Tijdens uitvaartdiensten staat de overledene meer dan ooit centraal. De ceremonie hoeft niet meer standaard plaats te vinden in een kerk of uitvaartcentrum. Uw eigen tuin, schuur of een andere bijzondere plek kan tegenwoordig ook dienstdoen. Zij zorgen er samen met u voor dat het afscheid weerspiegelt wie de overledene was. Of u nu voor een traditionele invulling of een uitvaart met moderne rituelen kiest.

Uw verhaal als leidraad voor een mooie uitvaart

​Het is niet gek als u na een overlijden uit het lood geslagen bent. Uw verdriet mag er zijn. De uitvaartbegeleiders luisteren daarom allereerst naar uw verhaal. Zij geven u de tijd en aandacht en vragen door. Uw wensen koppelen ze aan hun kennis en kunde. Zo ontstaat er een mooie uitvaart die precies bij u en uw dierbare past.

Wilt u meer informatie over Stoppelenburg Uitvaartverzorging, bezoek dan onze bedrijvengids, ook de inspiratie pagina op hun website is zeker een bezoekje waard.

Geplaatst in categorie: Artikelen

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis crematie nabestaanden overlijden uitvaartceremonie uitvaartverzorging