Troostdeken by Chan

Gesponsord bericht

Troostdeken by Chan maakt van de kleding van uw dierbaren een mooie herinneringsdeken. Persoonlijk met uw eigen wensen. Met een warme fleecestof aan de achterkant zodat het u troost biedt in moeilijke dagen. Maar ook een mooie herinnering die u er bij kunt pakken wanneer u er behoefte aan heeft.

Na vier jaar vele dekens gemaakt te hebben heeft Chantal van haar hobby haar werk gemaakt. In die vier jaren kreeg zij vele mooie complimenten en wisten mensen haar telkens weer te vinden. Wat begon voor mensen uit haar omgeving is nu uitgegroeid naar landelijke leveringen.

Troostdeken

Een moeilijk moment, kleding opruimen van uw overleden dierbare. Vaak ook lievelingskleding, weggooien, weggeven of een kringloopwinkel is dan vaak geen optie. Wat wel een mooie optie zou kunnen zijn, is om kleding te laten verwerken in een mooi kleed of deken. Een mooie herinnering die u troost biedt en wellicht ook kan fungeren als blijvende decoratie op uw bank. Het mooi gedrapeerde kleed zal dagelijks een mooie en warm gevoel kunnen geven.  De dekens zijn er in diverse maten en kleuren.

Chantal kijkt samen met u hoe één en ander te verwerken is in haar kleden en dekens. Denk ook aan kleine persoonlijke dingen. De favoriete stropdas of sokken. Samen met Chantal zoekt u een mooie kleur fleece en zij laat haar creativiteit de vrije loop.

Maar ook kunt u iemand troosten met een Troostdeken by Chan die door een moeilijke tijd heen gaat, bijvoorbeeld door ziekte of juist herstel. U kunt de deken dan voorzien van een mooie tekst.

 

Knuffeldeken

Een deken van wafelkatoen of fleece met de binnenkant gemaakt van bijvoorbeeld uw babykleertjes. Met een wafelstof van 100% katoen zodat u het kunt gebruiken als extra deken. Of met een warme fleece als speeldeken. Natuurlijk kan deze ook gemaakt worden als Troostdeken.

Wilt u meer zien van het werk of contactgegevens van Troostdeken by Chan, bezoek dan onze bedrijvengids voor meer informatie.

 

Geplaatst in categorie: Artikelen

Geplaatst in tags: afscheid Herinneringsproducten knuffeldeken nabestaanden overlijden rouwen troostdeken verlies