Aan het woord Jamy-Lee van Vredige & Nabije Zorg

Gesponsord bericht

Aan het woord Jamy-Lee van Vredige & Nabije Zorg. Mijn naam is Jamy-Lee Vrede. Vredige & Nabije Zorg bestaat vanaf 2019 en werkzaam in provincie Zuid-Holland en zeer ruime omgeving.

Momenteel ben ik werkzaam als gediplomeerd verpleegkundige. De zaken omtrent de dood en de begeleiding daarin, hebben mij altijd gefascineerd. Hierin heb ik een zeer gevarieerde leerschool doorlopen o.a.: piëteitsvolle overledeneverzorging, restauratietechnieken (uitvoeren laatste verzorging, inkisten, technische handelingen en visagie) en het rouwvervoer. De laatste twee jaar, heb ik de rol als uitvaartbegeleider op me genomen. Hierin heb ik behoorlijk wat ervaring opgebouwd en kan hierdoor steeds beter inspelen op de wensen van de nabestaanden.

Palliatieve zorgverlening

Bij Vredige & Nabije Zorg bieden wij palliatieve- en terminale zorg aan. Wij bieden u de nodige ondersteuning en zorg. Hierbij wordt de nadruk gelegd om bij u de pijn en ongemakken te verlichten. Wanneer wordt palliatieve zorgverlening ingezet? Deze zorg wordt ingezet als er geen kans meer is op genezing en wanneer er sprake is van een levensverwachting van 3 maanden of minder. Het voornaamste doel bij het bieden van palliatieve zorg, is gericht op het waarborgen van de kwaliteit van leven waarbij er rekening wordt gehouden met uw wensen en behoeften.

Uitvaartverzorging en uitvaartbegeleiding

Vredige & Nabije Zorg brengt samen met u de wensen en de behoeften met betrekking tot de uitvaart in kaart. Wij bieden u de nodige ondersteuning bij het vormgeven tot aan de dag van de uitvaart en wij dragen zorg voor een vredig en passend afscheid. Hiernaast bieden wij u de mogelijkheid om de laatste verzorging uit te voeren naar wens en behoefte van de overledene en diens nabestaanden.

Multiculturele Uitvaarten

Vredige & Nabije Zorg heeft ervaring met het verzorgen van multiculturele uitvaarten en rituele bewassingen, passend bij uw geloofsovertuiging of culturele etniciteit. U kunt hierbij denken aan: Afro-Surinaamse, Hindoeïstische- of Islamitisch culturele achtergronden.   Op deze manier kunnen wij geheel volgens de wensen van uw dierbare vormgeven aan een waardig afscheid.

Nazorg     

Vredige & Nabije Zorg verleend nazorg op maat en richt zich op de begeleiding van naasten na het overlijden van uw dierbare. Denk hierbij aan een persoonlijk gesprek om eventuele hulpvragen te beantwoorden. Uiteraard houden wij hierbij ook rekening met uw culturele achtergrond.

Wilt u meer informatie over Jamy-Lee en Vredige & Nabije zorg bezoek dan onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: De Surinaamse Uitvaart Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: Afro-Surinaamse Uitvaart begrafenis ceremonie crematie Hindoeïstische Uitvaart islamitische uitvaart multiculturele uitvaarten nazorg overlijden Palliatieve zorgverlening Uitvaartverzorging en uitvaartbegeleiding