De Jong Gedenksteen onderhoud

De Jong Gedenksteen onderhoud. Verwaarloosde grafstenen, we kennen het waarschijnlijk allemaal, grafstenen die niet of nauwelijks worden onderhouden. Dit kan natuurlijk verschillende redenen hebben. Geen tijd voor, geen zin in, niet aan gedacht of het simpelweg niet meer kunnen. Maar toch willen we allemaal dat het er netjes en verzorgd uitziet voor onze dierbare, hoe ga je dat doen? Zeker voor de mensen voor wie het fysiek niet meer mogelijk is, is dat enorm vervelend. De oplossing bestaat! Naast het vragen aan familie, bekenden of kennissen is er ook de mogelijkheid om iemand hier voor in te huren. Iemand die de nodige kennis heeft op gedaan en een echte vakspecialist is. Wij spraken met één van hen, Roy de Jong, de eigenaar van De Jong Gedenksteen onderhoud.

Roy de Jong, 23 jaar oud en geboren en getogen in Lekkerkerk. “Ik ben in Augustus 2020 begonnen met mijn eigen bedrijf ‘De Jong Gedenksteen onderhoud’. Een bedrijf dat is ontstaan na vele wandelingen op de begraafplaats van mijn opa. Iedere keer als ik het graf van mijn opa bezocht zag ik graven om mij heen die ogenschijnlijk niet onderhouden werden. Dat deed mij veel, vooral voor de dierbare die zijn heen gegaan, hun laatste rustplek. Een plek waar de natuur zijn gang kan gaan. Dat deed mij veel om dit te zien, elke keer dat ik daar liep weer opnieuw en opnieuw.

Daarom ben ik in augustus 2020 begonnen met ‘De Jong Gedenksteen onderhoud’. Een bedrijf wat zich bezig houdt met het opknappen en onderhouden van grafmonumenten. Een bedrijf wat zich vooral op ouderen richt. Voor de mensen die niet meer fysiek in staat zijn om het graf schoon te maken maar wel willen dat het graf er netjes bij ligt als ze hun dierbare bezoeken. Naast de oudere zijn natuurlijk alle doelgroepen welkom, ook voor de mensen die er geen tijd voor hebben, druk met werk en het gezin, u kent het wel. Ook daarvoor kunt u terecht bij ‘De Jong Gedenksteen onderhoud’. Wij nemen de zorgen uit handen en zorgen voor het gewenste eindresultaat.”

Nu heeft Roy al vele grafstenen opgefrist en is positief verrast over het effect op de nabestaanden. Roy ; “Ze worden hier echt blij van. De reactie van de nabestaanden geven mij zo enorm veel motivatie om dit te blijven doen. Door mond op mond ben ik nu al op diverse begraafplaatsen bezig in verschillende steden en dorpen. Ik werk nu ook samen met diverse specialisten, met name voor bijzonderheden, zoals het kunnen behandelen van alle soorten natuursteen. Waar Roy nog wel naar op zoek is, is een groothandel voor de inkoop van grafkaarsen, dus alle suggesties daarvoor zijn welkom!

Wat begonnen is in mijn vrije tijd is nu mijn nieuwe hobby en baan geworden.” Hieronder ziet u een voorbeeld van een van de grafstenen die Roy heeft opgeknapt, voor en na foto;

Vóór

Na!

Wilt u ook een grafsteen op laten knappen? Bezoek dan onze bedrijvengids voor de contactgegevens van De Jong Gedenkstenen onderhoud.

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: begraafplaats gedenksteen graf Grafmonument grafsteenonderhoud onderhoud