De visie van Varènz Uitvaartzorg Ede en omgeving

De visie van Varènz Uitvaartzorg Ede en omgeving. Varènz uitvaartzorg is vernieuwend binnen de uitvaartbranche. Door te kiezen voor een zeer persoonlijke en oprechte interesse in mensen onderscheiden wij ons.

Ieder mens is uniek dus is ieder afscheid ook anders. Wij maken het verschil in de details en daar gaan we ver in, en dat doen we allemaal zonder extra kosten.

Varènz Uitvaartzorg laat zien dat het anders kan, door in elk gesprek de vele mogelijkheden aan u voor te leggen. Om zo een bijzondere (unieke) en passende uitvaart te realiseren.

Zo maken we samen het verschil.

Varènz Uitvaartzorg werkt samen met een klein, betrokken team eigen medewerkers, de gedrevenheid, persoonlijke aandacht en het inlevingsvermogen van onze uitvaartverzorgers en assistenten maken de ondersteuning, zorg en begeleiding echt persoonlijk. Wij hanteren het “korte Lijntjes” principe.

Kosten

Bij Varènz Uitvaartzorg weet u altijd waar u aan toe bent. Na een kennismakingsbezoek met de uitvaartverzorger(ster) ontvangt u op basis van uw eigen wensen altijd een begroting vooraf. Zodoende weet u van tevoren altijd waar u aan toe bent.

Denkt u nu dat invulling geven aan een uitvaart op basis van uw eigen wensen alleen is weggelegd voor de zeer welgestelden? Dan heeft u het mis. Een begrafenis of crematie met een afscheidsdienst kan op diverse manieren invulling krijgen. Klassiek, eigentijds, modern of misschien wilt u het leven vieren; alles kan binnen het budget wat U aangeeft. Bij Varènz Uitvaartzorg is een bijzondere uitvaart vaak voordeliger dan u denkt. En dat gaat niet ten koste van onze service. Laat u informeren!

Wilt u meer informatie over Varenz Uitvaartuitzorg, bezoek dan onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis crematie overlijden uitvaart