Echt Aniek – Rouwbegeleiding

Gesponsord bericht

Echt Aniek – Rouwbegeleiding. Rouw, wie heeft er niet mee te maken gehad? In het leven maken we het allemaal mee, verliessituaties. Wat is het toch, het taboe op rouw en verliessituaties? Hoe je rouw beleeft en hier mee omgaat , is voor iedereen anders. Rouw beslaat een groot spectrum van verlies. Aan verlies is onlosmakelijk rouw verbonden. Aniek deelt met u vragen die ook u wellicht bezighouden.

De essentie van rouwbegeleiding voor mij …. ligt precies daar waar het oude leven stopt…. Je worstelt, vol verdriet, vol onzekerheden en je kijkt door je tranen om je heen.

Je leven…

Daar waar de controle die je dacht te hebben over je bestaan weg valt…. Wat moet je nu dan toch weer en is jouw vangnet welke je denkt te hebben wel beschikbaar voor jouw pijn? Angst omdat je een nieuwe weg inslaat…. Je moet!

Kansen

Dáár, precies dáár in die knoop en worsteling liggen de mooiste kansen verscholen waarin jij weet wat je nodig hebt, zelfverantwoordelijk op pad gaan om je nieuwe leven op te pakken. Wat zal dit je allemaal brengen? Een verlies staat nooit op zichzelf, eens is immers de eerste keer dat je te maken krijgt met een vorm van rouw. De impact, de support, communicatie en coping-strategieën spelen een belangrijke rol in de verlieskunde. Recent verlies maakt vaak eerdere verlieservaringen wakker. Je kunt elk verlies zien als een steen die je op een eerdere verlieservaring stapelt.

Stapel

Zo ontstaat die stapel van verdriet en verlies. Stel je voor dat een of meerdere stenen van die stapel scheef liggen. Welke gevolgen heeft dat voor jouw functioneren? Wat betekent dit voor jou en je omgeving? Wat geef je bijvoorbeeld onbewust mee aan je kinderen? Waar loop je tegenaan en zou je graag anders zien?

Een betekenisvol verlies gaat een heel leven lang mee! Soms kun je wel een steuntje in de rug gebruiken bij jouw rouw erkenning! Om hulp vragen is dan vaak het moeilijkst.

Erkenning

Rouwbegeleiding, rouw erkenning, je oude leven en je nieuwe leven te verbinden. Erkenning van de fysieke, mentale en of emotionele klachten of….mocht je wellicht van jezelf of je omgeving je zelf verharden? Negeerde je jouw klachten? En hield jij jezelf groot ook als je jezelf aankeek in de spiegel?

Jij bent jij, hoe mooi is dat! Om je rouw te erkennen loop ik als holistisch therapeut met je mee op. Samen gaan we op weg in de rouw- en verliesbegeleiding. Mijn naam is Aniek van den Brand en ik woon in de groene omgeving van Arnhem Zuid. In mijn praktijk voor holistische therapie & rouw en verliesbegeleiding Echt Aniek ben je van harte welkom met alles wat er is. Je wordt gezien en gehoord met een open hart.

Wilt u meer informatie over Echt Aniek, bezoek dan onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid holistische therapie overlijden rouw- en verliesbegeleiding rouwen Vedriet verlies verliescoach verlieskunde