Felix Finis

Felix Finis. Wij zijn een jonge onderneming. Bewust kozen we de naam Felix Finis: mooi einde. We beseffen dat het eind van ons leven gepaard gaat met het verdriet van de nabestaanden, in die zin is er geen sprake van een mooi einde.

Wij proberen dat verdriet iets lichter te maken door alles rondom het overlijden van een dierbare goed te regelen zodat u later kunt spreken van een mooi einde.  Alles kan zoals u het wilt, mits het past binnen de wettelijke mogelijkheden.
We vinden het belangrijk dat er recht wordt gedaan aan het leven van de overledene, ongeacht zijn of haar levenswandel, kortom we zijn laagdrempelig.

We begeleiden u vanaf het moment van overlijden tot de uitvaart, alles in samenspraak met u. We doen het letterlijk samen, wij doen alles zelf: van het verzorgen van de overledene tot het regelen van alle formaliteiten en het vormgeven van de uitvaartplechtigheid en de condoleance.

Als er toch wensen zijn die wij zelf niet kunnen vervullen, werken we samen met een aantal vaste mensen zoals Remco… die ons helpt bij het verrichten van thanatopraxie. (milde balseming).
We werken ook samen met Trees Blaauw, zij is spreker bij uitvaarten. Zij schrijft, in samenspraak met u, het levensverhaal van uw dierbare en geeft vorm aan de uitvaartplechtigheid. Zij noemt zichzelf geen ritueel begeleider maar gaat rituelen niet uit de weg. Zij voert ook gesprekken bij leven, dat betekent het vastleggen van een levensverhaal dat ooit de basis zal vormen van het in memoriam.

Wilt u meer informatie of contactgegevens van Felix Finis, bezoek dan onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid overlijden uitvaart uitvaartceremonie