Keur Uitvaartzorg

Gesponsord bericht

Keur Uitvaartzorg – Samen maken wij het afscheid mooier. Er is geen handleiding voor afscheid nemen.  Als je afscheid moet nemen van iemand die je dierbaar is, waar je veel van heb gehouden en die je lief is, dan staat je eigen leven even stil. Voor de wirwar van emoties die je dan overvalt is ook geen gebruiksaanwijzing terwijl er juist dan van alles geregeld en beslist moet worden.  Deze praktische zaken neem ik u graag uit handen, zodat u alle tijd en ruimte heeft voor uw verdriet. Mijn naam is Jacqueline Keur-Hofkamp en ik stel me hier graag voor aan u.

 

Ik ben een uitvaartverzorger die levert conform mijn eigen hoge eisen:

Kwaliteit: Ik ben pas tevreden als u dat bent

Eerlijk en Echt: ik informeer u eerlijk over de vele mogelijkheden en kan mij door mijn levenservaring inleven in veel situaties. Hierdoor ademt de uitvaart de juiste sfeer uit, passend bij uw dierbare.

Ultieme en Unieke uitvaart: ik doe er alles aan om de uitvaart zo mooi mogelijk te maken en maak deze uniek, net als uw dierbare uniek is voor u!

Regie: ik neem u zoveel als mogelijk zorgen uit handen en zorg voor een uitvaart conform alle wensen. Zodat u in alle rust aan uw rouwverwerking kan beginnen.

 

Als onafhankelijke uitvaartverzorger ben ik niet gebonden aan een verzekeringsmaatschappij. Ook als u een uitvaartverzekering heeft bent u altijd vrij om zelf een uitvaartverzorger te kiezen. Dus ook met een verzekering bij Monuta, Yarden, Dela of Ardanta kunt u bij terecht. Samen kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Transparantie en openheid kenmerken mij als mens, dat voer ik ook door in mijn bedrijfsvoering: géén hoge overheadkosten als panden, personeel etc. die ik in de factuur moet verwerken, gewoon de kosten die worden gemaakt 1:1 doorberekenen aan u als nabestaande/opdrachtgever.

 

Wilt u meer informatie over Keur Uitvaartzorg, bezoek dan onze bedrijvengids.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis ceremonie crematie overlijden uitvaart uitvaartceremonie uitvaartzorg verlies