Leen Koster Uitvaarten – Christelijke uitvaartzorg

Gesponsord bericht

Leen Koster Uitvaarten – Christelijke uitvaartzorg. Mijn naam is Leen koster. Ik ben naast uitvaartondernemer ook predikant, zanger en songwriter. Leen Koster Uitvaarten is een christelijke uitvaartonderneming, gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel. Wij zijn landelijk actief.

Als predikant weet ik als geen ander wat er allemaal in een mensenhart kan plaatsvinden. Liefde voor God en mensen zijn mijn drijfveren bij het verzorgen van een uitvaart. Als christen spreek ik dezelfde taal als mijn medebroeders en zusters. Dat voelt zeer vertrouwd, geeft troost en kracht, wat zo onmisbaar is, in tijden van rouw en verdriet. Persoonlijke aandacht staat bij mij zeer hoog in het vaandel. Samen een team van professionele uitvaartverzorgers zullen wij de overledene met liefde verzorgen. In deze moeilijke tijd waar veel keuzes gemaakt moeten worden, zullen wij de nabestaande(n) zoveel als mogelijk ontzorgen. We bieden daarnaast altijd een luisterend oor, begeleiden, adviseren en bidden, daar waar het nodig is.

Waar soms een misverstand over bestaat is de combinatie van predikant en uitvaartondernemer. Men denkt dan dat ik alleen als predikant op uitvaarten spreek, of dat ik alleen als uitvaartondernemer de uitvaart verzorg. Hoe zit dat nu precies? Het is als volgt: Men kan mij vragen om de gehele uitvaart te verzorgen en de gehele aula/kerkdienst te leiden, of men kan mij vragen om alleen de uitvaart te verzorgen, omdat mensen hun eigen predikant willen laten voorgaan. Het kan dus allebei!

Naast dit word ik ook regelmatig gevraagd om een lied in de aula of kerk te zingen. Het is ook al voorgekomen dat ik een persoonlijk lied voor iemand heb geschreven. Ook dat bestaat tot de mogelijkheden. Om hier een beeld bij te krijgen volgt onderaan een link van een lied dat ik heb geschreven en gezongen, wat gaat over een jongetje die het syndroom van down had en helaas door leukemie op 14-jarige leeftijd overleed.

Predikant, uitvaartondernemer en zanger, het is een mooie en eervolle combinatie.

Meer informatie  en contactgegevens over Leen Koster Uitvaarten – Christelijke uitvaartzorg is te vinden in onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis christelijke uitvaartzorg condoleance crematie Crematorium Dood Gedenkplaats grafsteen Herdenken kist nabestaanden nazorg overlijden Palliatieve zorg rouwcentrum rouwkaart rouwverwerking uitvaart-inside Uitvaart-Platform.nl uitvaartbegeleiding uitvaartbloemen uitvaartbranche uitvaartcatering Uitvaartdienst uitvaartfotografie Uitvaartinside uitvaartmuziek uitvaartondernemer Uitvaartplatform Uitvaartverzekering Uitvaartwensen. uitvaartzorg urn verlies