Leen Koster Uitvaarten - Christelijke uitvaartzorg

Uitvaart Platform •

Leen Koster Uitvaarten - Christelijke uitvaartzorg

Leen Koster Uitvaarten - Christelijke uitvaartzorg

Uitvaart Platform
Uitvaart Platform

Leen Koster Uitvaarten Christelijke uitvaartzorg. Mijn naam is Leen koster. Ik ben predikant/voorganger, zanger/songwriter en uitvaartondernemer. Leen Koster Uitvaarten is een christelijke uitvaartonderneming,  gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel. Wij zijn landelijk actief.

Als predikant/voorganger weet ik als geen ander wat er allemaal in een mensenhart kan plaatsvinden. Liefde voor God en mensen zijn mijn drijfveren bij het verzorgen van een begrafenis. Persoonlijke aandacht staat bij mij zeer hoog in het vaandel.

Sommige verhalen vergeet je nooit. Hier is zo’n verhaal.

Een man, wiens vrouw bij mij in de kerk kwam, lag in het ziekenhuis. Zelf kwam hij nooit in de kerk. Hij geloofde niet. Hij zette zijn vrouw altijd met zijn auto bij de kerk af en reed dan altijd weer weg. Ik besloot om hem in het ziekenhuis te bezoeken. Daar aangekomen sprak ik met hem. Hij moest eerlijk gezegd niet zoveel van mij hebben, dat kon ik wel zien. Die gelovige predikant, wat moest hij daar mee? Niks! Toen ik weer naar huis reed besloot ik om hem maar even met rust te laten. Een paar dagen later kreeg ik bericht van zijn vrouw. Hij zei: “Komt Leen niet meer?”

Zo reed ik de volgende dag, in de avond, weer naar het ziekenhuis, in Gouda. Daar lag hij op bed, alleen in een kamer. Er was iets met hem gebeurd. Ik zag de ‘vragen’ in zijn ogen. Hij wist dat hij zou gaan sterven. Maar, waar zou hij na zijn heengaan naartoe gaan? Het was een last die zwaar op zijn schouders rustte. Op die avond sprak ik met hem en mocht ik met hem bidden. Er gebeurde iets mooi. Hij kreeg ineens rust en vrede. Hij huilde en nam Jezus als Zijn Verlosser aan en hij werd zo blij. Ik stond erbij en keek ernaar. Het was Gods werk. Hij wist nu waar hij naartoe zou gaan. Ik reed naar huis, dankbaar en moest zelf ook een traantje wegpinken.

De nacht die volgde kreeg hij een droom. Hij zat in een bootje en het bootje zat vast aan een touw. Het touw werd doorgeknipt en toen voer hij weg. Het was tijd om te gaan. God zou hem thuishalen. Hij vertelde het voorval aan zijn vrouw en inderdaad, een korte tijd later blies hij zijn laatste adem uit. Al menigmaal heb ik zulke prachtige dingen mee mogen maken.

Predikant en uitvaartondernemer, het is een prachtige combinatie. Zo kan ik nog veel meer voor mensen betekenen, er helemaal voor hen zijn. Dat is mijn drijfveer.

Wil u meer informatie over Leen Koster Uitvaarten - Christelijke uitvaartzorg bezoek dan onze bedrijvengids. 

Bedrijven

De volgende bedrijven hebben diensten rondom uitvaartondernemingen

Bekijk alle bedrijven