Liquid Diamonds

Gesponsord bericht

Liquid Diamonds – handgeschilderde sieraden & schilderijen met o.a. as erin verwerkt. Kleine unieke schilderingen, ingelegd achter glas in prachtige omlijstingen. In deze mini schilderingen verwerkt eigenaresse Marit as, haartjes of ander persoonlijk materiaal. Dit kan ook op de achterkant en kan ook onzichtbaar. 

IMG_0316paarse-bloem1-002

“Denk aan bijvoorbeeld een stukje van de gedroogde roos die je nog hebt, die je ooit van hem/haar kreeg. Een tandje van een kind, bloesem uit de tuin van jullie geliefde huis of boombast van een boom of struik die hij/zij ooit geplant heeft. Gedroogd gras of zand uit een plek die jullie lief was. Er is veel mogelijk!

Ik schilder intuïtief met Acrylverf, verdund met mediums en Edelstenenwater en geheel afgestemd op jouw wensen. Dit leg ik in, in Zilveren of Gouden Dames-en Herensieraden. Deze komen in prachtige geschenkdoosjes en glazen display- bijoux doosjes waar ze ook tot hun recht komen wanneer ze niet gedragen worden.

Ik maak ook andere items dan sieraden; een Hemisphere (halve grazen bol), boekenlegger, broche, manchetknopen & dasspeld of losse steentjes in de vorm van bijvoorbeeld een hartje, of in een prachtig omlijstinkje om neer te leggen of op een album te lijmen. Hier zit een koppelstukje bij, zodat er altijd nog gekozen kan worden om hem als hanger te dragen.

Met het kopen van een Liquid Diamonds- Sieraad, draag je bij aan het redden van Regenwoud. Ik adopteer 1 m² per 3 verkochte items. Deze stukken regenwoud in Costa Rica worden onder de wet Natuurbescherming geplaatst. Mijn broer woont met zijn gezin in Costa Rica, waardoor het gemakkelijker te controleren is dat het Regenwoud in goede handen is.

bootjes-003

Ben je geïnteresseerd? Voel je vrij mij te mailen/appen met je vraag. Kosteloos kun je ook een belafspraak of ontmoeting plannen via de site.
Er is weinig materiaal nodig om te verwerken in het sieraad/artikel. Met bijvoorbeeld 1 haartje kan ik al een prachtig persoonlijk schilderingetje maken. Jij mag de kleuren, het type patroon en de omlijsting kiezen, en ik maak meerdere steentjes waar uit gekozen kan worden. Jouw tevredenheid staat altijd voorop!
Bij het sieraad komt een stukje perkament waar precies op staat wat het item inhoudt. Ook een prachtig cadeau; je kunt voor een voordelige meerprijs meerdere stukken laten maken.

Tot slot is het mogelijk as of verpulverd haar te laten verwerken in een prachtig schilderij, waarbij ik het materiaal in een bootje, vogels of een veer verwerk. Een unieke plek die je jouw dierbare kunt geven in huis en met veel symbolische waarde. Kijk op mijn website voor alle mogelijkheden.”

 

Meer informatie over Liquid Diamonds bezoek onze bedrijvengids.

 

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid asbestemming assieraden Herinneringsproducten nabestaanden overlijden rouwen