Marcel Kolenbrander – Het afscheid in Beeld

Gesponsord bericht

Marcel Kolenbrander – Het afscheid in Beeld, afscheidsfotograaf met hart en ziel. “vastleggen om los te laten”. Marcel vertelt u over zijn werk als fotograaf en over zijn fotoboek.

Foto’s kunnen heel waardevol zijn in het rouwproces. Vaak komt er rondom een afscheid zo veel op je af, en wellicht kunnen foto’s helpen om deze periode nog eens te kunnen bekijken door middel van een prachtig herinneringsalbum of slideshow. Sinds 2017 heb ik mij gespecialiseerd in het fotograferen van het afscheid van baby’s en jonge kinderen. Mede door mijn ervaring als fotograaf in ziekenhuizen van kinderen die niet levensvatbaar ter wereld komen.

Wie ik ben…

Samen met Esther, onze twee kinderen en cocker spaniel woon ik in Leusden. Natuur-en cultuurmens, muziekliefhebber (draai vooral lp’s), concertbezoeker en hou van Italiaans eten… Geboren in het topwijnjaar 1967!

Fotografie!

Fotograaf sinds 2003 en nog steeds ervaar ik dit als het mooiste vak dat er bestaat! Bij afscheidsfotografie is het belangrijk dat je de juiste positie en momenten kiest. Dat je goed op de hoogte bent van de wensen van de familie. En wetende wat de foto’s kunnen betekenen voor het rouwproces maakt dat ik dit een waardevol vak vind. Een aantal mooie reacties deel ik dan ook graag met u; “Je hebt zo mooi de emotie en het gevoel vast kunnen leggen”, “Niet alleen bedankt voor de foto’s, maar ook voor je medeleven, je vriendelijke woorden en begrip en een luisterend oor. We zijn dankbaar voor bijzondere mensen zoals jij.”

 

Still In Your Eyes

Met het fotoboek Still In Your Eyes maakt fotograaf Marcel Kolenbrander de liefde van mensen voor hun stilgeboren of jong overleden kindje zichtbaar. Het fotoboek bevat foto’s van familieleden die denken aan hun overleden kindje(s). Trots, verdrietig, rouwend en vooral liefdevol… Daarnaast vertellen de ouders en familieleden ook hun persoonlijke verhaal in dit boek. Naast een bijzonder tastbare herinnering voor de ouders zelf is dit boek ook een vorm van steun, herkenning en erkenning voor ouders die zelf te maken hebben met dit zelfde verlies.

 

Wilt u meer informatie over Marcel, bezoek dan onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Artikelen Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid Afscheidsboek begrafenis crematie herinneringsfotografie nabestaanden overlijden rouwen uitvaart Uitvaartfotograaf uitvaartfotografie