Memorie by Ilona

Gesponsord bericht

Memorie by Ilona is zich ervan bewust dat een afscheid een herinnering is die altijd blijft. Zij maken graag samen met u een herinnering waar u uw dierbare in herkent, die troost biedt en waar u, ondanks het verdriet met warme gevoelens aan terug kunt denken. Zij nemen de tijd die nodig is.

Wat maakt ons Memorie?

Bij memorie stappen we soms af van de geijkte paden om zo dicht mogelijk bij uw wensen te komen. We zijn betrokken, we denken in mogelijkheden en begeleiden indien gewenst intensief. U heeft te maken met één uitvaartbegeleider die met u vanaf het eerste telefoontje tot en met de nazorg samen optrekt.

Ilona Kuiper

“Ieder afscheid is uniek en persoonlijk”  Ik vind het belangrijk dat u gehoord en gezien wordt in uw wensen. Dat u vertrouwen heeft en zich veilig voelt bij mij.

Vanuit mijn zorgachtergrond heb ik veel te maken gehad met terminale zorg en overlijden van kinderen en volwassenen. Ik werd daardoor vaak betrokken bij de nazorg. Dit heeft gezorgd dat ik vanuit mijn hart een keuze heb gemaakt om als uitvaartbegeleider te gaan werken. Werken vanuit mijn hart, met passie voor het vak uitvaartverzorging,  daar sta ik voor.

Door te denken in mogelijkheden kan ik samen met u zorgen voor een compleet, liefde- en betekenisvol afscheid.

 

Wilt u meer informatie over Memorie by Ilona, bezoek dan onze bedrijvengids, u vindt hier ook de contactgegevens.

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis condoleance crematie Crematorium Dood Gedenkplaats grafsteen Herdenken kist nabestaanden nazorg overlijden Palliatieve zorg rouwcentrum rouwkaart rouwverwerking uitvaart uitvaart-inside Uitvaart-Platform.nl uitvaartbegeleiding uitvaartbloemen uitvaartbranche uitvaartcatering uitvaartceremonie Uitvaartdienst uitvaartfotografie Uitvaartinside uitvaartmuziek Uitvaartplatform Uitvaartverzekering Uitvaartwensen. uitvaartzorg urn verlies