Rouwanders – Anders Bloemstyling

Rouwanders – Anders Bloemstyling. Een aanvulling op het persoonlijke rouwwerk van Anders Bloemstyling, dat is waar ‘Rouwanders’ voor staat. Met Rouwanders verzorgt eigenaresse Lenie niet alleen het bloemwerk, maar gaat ze nog een stapje verder.

Rouwanders

Ik stap samen met de dierbaren van een overledene in de intieme bubbel van voorbereidingen naar de uitvaart.  Vanuit mijn expertise denk ik mee over de voorbereidingen voorafgaand, tijdens en na de uitvaart op het gebied van styling en bloemwerk. Dat het ‘plaatje klopt’ en alles goed verzorgd is, is één van de belangrijkste aspecten tijdens een uitvaart en hier leg ik met liefde mijn hart voor jullie in!

Mijn werk voor Rouwanders staat voor ontzorgen. Omdat er in de dagen tot een uitvaart ontzettend veel geregeld moet worden en je als dierbare ook ruimte en tijd wilt vinden voor jezelf en het samenzijn met andere dierbaren, zonder verplichtingen, neem ik jullie graag taken en regeldingen uit handen. Een voorbeeld hiervan is zorgen dat de bloemcreaties op de juiste momenten op de juiste plekken zijn; mooi neergezet tijdens de condoleance, op de juiste plek op het moment dat de uitvaart start en bij behoefte weer thuisbezorgd na afloop. Alles met zorg en liefde uitgevoerd. Daarnaast denk ik graag mee hoe de uitvaart een warme, intieme setting kan worden, passend bij de overledene en jullie als dierbaren. Bloemstyling kan een waar verschil maken in ruimte en sfeer.

Anders Bloemstyling – Rouwwerk

Wat mijn werk uniek en onderscheidend maakt? In al mijn rouwwerk probeer ik de persoonlijkheid en het verhaal te laten spreken van de overledene. Welke spullen en persoonlijke elementen doen denken aan hem/haar of laten spreken over zijn/haar leven? Styling op maat, door dat wat ik van de dierbaren ontvang en door wat ik van dierbaren meekrijg in communicatie, verhalen en mijn observatie tijdens de dagen tot aan een uitvaart.

Wilt u meer informatie over Anders Bloemstyling, bezoek dan onze bedrijvengids, u vindt hier ook de contactgegevens.

 

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid bloemcreaties bloemen bloemstyling overlijden rouwanders rouwarrangement uitvaart