Sweet Goodbyes – Begeleiding bij rouw & verlies

Gesponsord bericht

Sweet Goodbyes – Begeleiding bij rouw & verlies. Graag stel ik mezelf even voor. Mijn naam is Amanda van den Hurk, woonachtig in Heeswijk-Dinther. Ik ben gelukkig getrouwd en trotse mama van twee jongens. Voorheen was ik als carrière tijger werkzaam in het notariaat en de advocatuur. Maar sinds enkele weken na de geboorte van onze oudste zoon werd steeds meer duidelijk dat met geld niet alles te koop is, zeker je gezondheid niet.

Mede door mijn eigen rouwproces besloot ik het roer om te gooien en ben ik mezelf gaan verdiepen in de wereld van rouw en verlies. Dat heeft er toe geleid dat ik sinds enkele jaren werkzaam ben in mijn eigen praktijk: Sweet Goodbyes, steun en inzicht bij rouw en verlies. Als professional en ervaringsdeskundige zet ik me graag in om jou bij te staan op het levenspad dat je beloopt, met op je rug een zware tas vol met geleden verliezen.

De pijn, het verdriet: het lijkt wel een zwart gat waar je niet meer uit komt. Toch is er, hoe moeilijk het ook is om voor te stellen, licht aan het einde van de tunnel. Ik wil je laten zien dat ook jij je weg terug kan vinden. Mijn rouwbegeleiding wordt afgestemd op jou en wat jij nodig hebt. Op laagdrempelige wijze kan ik je helpen om de draad weer op te pakken.

 

Ervaringsdeskundige ‘Levend verlies’ – Boek

Over het levend verlies in ons gezin schreef ik een boek: Onze zon achter de wolken. Een boek over het rouwproces van de afgelopen 9 jaar waarin wij ons nog altijd bevinden. Over het loslaten en bijstellen van onze verwachtingen vanwege de beperkingen na een hersenbloeding bij onze oudste zoon.

Spreker

Als professional en ervaringsdeskundige deel ik graag mijn kennis. Ik ben te boeken voor een lezing.

Meer informatie over Sweet Goodbyes vindt u in onze bedrijvengids. U vindt hier ook de contactgegevens.

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis condoleance crematie Crematorium Dood Gedenkplaats grafsteen Herdenken kist nabestaanden nazorg overlijden Palliatieve zorg rouwbegeleiding rouwcentrum rouwcoach rouwen rouwkaart rouwverwerking uitvaart-inside Uitvaart-Platform.nl uitvaartbegeleiding uitvaartbloemen uitvaartbranche uitvaartcatering Uitvaartdienst uitvaartfotografie Uitvaartinside uitvaartmuziek Uitvaartplatform Uitvaartverzekering Uitvaartwensen. urn Vedriet verlies verliescoach