Traditioneel of vrijgevochten?

Gesponsord bericht

Traditioneel of vrijgevochten? Romy van der Wiel Uitvaartzorg; voor het regelen van een begrafenis of crematie. Passend voor iedereen, hoe oud jong, traditioneel of vrijgevochten. Romy vertelt u graag hoe zij te werk gaat.

Mijn grote drijfveer in mijn werk als uitvaartverzorger is om het anders te doen dan het traditionele. Ik bied nabestaanden keuzemogelijkheden, zodat de naasten zich de komende uitvaart eigen kunnen maken.

Hoe is mijn werkwijze?

Na melding van overlijden kom ik naar je toe en stellen we in grote lijnen de uitvaart samen. Ik begeleid je in het nemen van een paar belangrijke beslissingen, zoals de laatste verzorging en opbaring van de overledene, de keuze van cremeren of begraven, de locatie(s) voor de uitvaartplechtigheid, rouwdrukwerk, etc. Ik bied keuzemogelijkheden, zodat je kunt nadenken hoe recht te doen aan je overleden dierbare.

Tot aan de uitvaart blijf ik je vaste contactpersoon en kun je me altijd alles vragen. Ik ben 24/7 bereikbaar.

De dag voor de uitvaart krijg je een draaiboek waarin staat hoe de dag van de uitvaart is ingevuld. We nemen dit samen door. Mochten er nog onduidelijkheden zijn of zaken die je graag (anders) geregeld wilt hebben, dan kunnen deze -als het mogelijk is- nog aangepast worden.

De dag van de uitvaart is voor de naasten. De organisatie van de uitvaartplechtigheid regel ik. Je hoeft je hier dus op de dag van de uitvaart geen zorgen over te maken. Je kunt erop vertrouwen dat het afscheid verloopt, zoals we dat van tevoren hebben besproken.

Mocht je tijdens de uitvaart vragen hebben, omdat dingen niet helemaal duidelijk zijn, dan neem ik alle tijd voor je. Afscheid nemen van je dierbare kun je maar één keer doen!

Wilt u meer informatie over Romy van der Wiel Uitvaartverzorging, bezoek dan onze bedrijvengids, u vindt hier ook de contactgegevens.

 

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis crematie nabestaanden overlijden uitvaartceremonie