Uitvaartrokken en decoratiedeksels

Uitvaartrokken en decoratiedeksels. Een uitvaart snel persoonlijk maken kan met de unieke producten van Suzanne Verhaaf. Zij geeft ons graag wat meer uitleg over haar beschilderde uitvaartrokken en decoratiedeksels.

De uitvaartrokken:

Na het kopen van een mooie gladde stof welke nagenoeg niet kreukt kruip ik achter de naaimachine waarbij ik de stof op maat maak en voorzie van klittenband. Hiermee hangt de rok altijd mooi strak. Vervolgens beschilder ik de rok. Door een medium aan de verf toe te voegen, zijn de rokken wasmachine en strijkbestendig. Dit laatste is erg belangrijk want mijn rokken zijn namelijk naast te koop ook te huur.

Mijn uitvaartrokken zorgen voor een persoonlijke uitvaart maar zijn ook zeer functioneel. Binnen no time een prachtige uitstraling aan een uitvaart geven is op deze manier goed mogelijk. Bij verhuur is de rok de complete periode van de uitvaart, dus van opbaring tot dienst tot uw beschikking. Naast het gebruiken van mijn rokken voor een uitvaart maak ik ze ook op maat voor uitvaartondernemers, uitvaartbedrijven en afscheidskamers, hospices etc. Iedere ruimte of gelegenheid heeft zijn eigen uitstraling. Een beschilderde uitvaartrok kan daarbij de finishing touch zijn. De rokken maak ik ook op maat aan de hand van een koelwagen, schragen, schaarwagen etc. De levertijd vindt plaats binnen drie dagen.

 

De decoratiedeksels:

Mijn decoratiedeksels maak ik van hout. Het hout zaag ik in de juiste vorm welke ik beschilder met verf. Bij sommige exemplaren voeg ik materialen toe waardoor het geheel gaat leven en zo een 3D effect krijgt. Daarna overgiet ik het geheel met epoxyhars of krijgt het een laklaag waardoor de deksels bestand zijn tegen regen, zonlicht en verhuur. De decoratiedeksels worden op het oorspronkelijke deksel neergelegd binnen de sluitingsknoppen. Ze zijn licht waardoor dit voor iedereen mogelijk is. Tijdens een opbaring kan het deksel naast de kist worden neergezet. Bij verhuur is het deksel de complete periode van de uitvaart dus van opbaring tot dienst tot uw beschikking.

De decoratiedeksels zorgen binnen no time voor een persoonlijke en unieke uitvaart. Ze zijn ook zeer functioneel.

Mijn collectie zal met regelmaat worden aangevuld. Ik maak de deksels ook op aanvraag. Wanneer u hiervoor kiest kan het deksel ook ongelakt geleverd worden. Ook kunt u het deksel na de uitvaart thuis als mooi aandenken houden of het kan zelfs als grafmonument gebruikt worden. U kunt ook kiezen voor een bestaand exemplaar. Levertijd binnen drie dagen en ongelakt binnen twee dagen.

Meer informatie over de uitvaartrokken en decoratiedeksels van Rouwtroost, bezoek dan onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid decoratiedeksel Herinneringsproducten overlijden uitvaartrokken